חיים רביבו ולירן שכנר דנו ב"רביבו ושכנר" מבית ספורט1 על הקרדיט שמקבל מתיאס נהואל בהרכב מכבי חיפה. רביבו פתח: "הלחץ לדעתי משפיע על נהואל". שכנר לא התחבר: "איזה לחץ? מה הלחץ עליו שונה מהלחץ על קרווין אנדרדה? מה הוא שונה מהלחץ על טוני וואקמה כשהגיע לבאר שבע?"
רביבו השיב: "לא אמרתי שזה שונה, אבל אם תיקח את נהואל, תשים אותו בפאפוס או בפאוק סלוניקי אתה תגיד 'וואו, מה זה? מטורף איזה שחקן הוא היה פה ואיזה שחקן הוא שם'. אני לא משווה בין ווסלי פטאצ'י לנהואל, לאחד יש מספרים ולשני אין".
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
כוכב העבר של הירוקים סיכם עם מסר נחרץ: "יכול להיות שהוא שחקן טוב אבל כרגע במכבי חיפה הוא לא יכול להמשיך לשחק, הוא היה צריך לשבת על הספסל. לדעתי דייגו פלורס מתעקש על זה כדי להראות שנהואל יכול להוביל את מכבי חיפה, והוא לא מסוגל".