וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפתעה: ליסב עיסאת יפתח בהרכב נבחרת רומניה כבר במשחק הקרוב?

מערכת וואלה ספורט

עודכן לאחרונה: 3.10.2025 / 18:59

בלמה הצעיר של מכבי חיפה מועמד מוביל לקבל את חולצת ה-11 במשחק הידידות מול מולדובה בעוד שישה ימים: "הזדמנות טובה לבחון שחקנים חדשים"

תיקתקנו, 3.10/ספורט1

אחרי הזימון לנבחרת רומניה, ליסב עיסאת, בלם מכבי חיפה, צפוי לערוך את הופעת הבכורה שלו במשחק הידידות מול מולדובה ב-9 באוקטובר. עיסאת, כזכור, נולד בישראל אך מחזיק באזרחות כפולה. לאחרונה הבלם הצעיר החליט שהוא ייצג את הנבחרת הרומנית ואביו אף התראיין לתקשורת הרומנית וסיפר על הבחירה.

העיתונאי דן פילוטי מ"דיגיספורט" הרומני דיווח שעיסאת צפוי לפתוח בהרכב מול מולדובה: "לפי המידע שלי, הבלם שמגיע מישראל, עיסאת, יערוך את הופעת הבכורה שלו מול מולדובה. הוא ישחק בהרכב הפותח". ברומניה הוסיפו: "משחק הידידות מול מולדובה הוא הזדמנות טובה לבחון שחקנים חדשים, ביניהם ככל הנראה עיסאת".

ליסב עיסאת, מכבי חיפה/אתר רשמי, מכבי חיפה

רומניה סובלת מבעיות בעמדת הבלם, ומירצ'ה לוצ'סקו החל לחפש אופציות חדשות. ראדו דרגושין עדיין מחלים מפציעה קשה שספג בתחילת השנה, ומיחאי פופסקו רשם יכולת לא יציבה בנבחרת. בוגדן ראקוביצאן, וירג'יל גיצה ואנדריי בורקה, שזכה למעמד של שחקן הרכב קבוע, הם האופציות הנוספות העומדות לרשות המאמן הרומני.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully