וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צ'אבי אלונסו: "ריאל מדריד מתחזקת, כל שחקן חשוב"

מערכת וואלה ספורט

עודכן לאחרונה: 3.10.2025 / 17:12

לפני ויאריאל, התייחס המאמן לריבוי השחקנים שמחפשים דקות: "טבעי שיש מי שירצה לשחק ולא יזכה לכך, אבל חייבים לקבל את זה וללמוד לחיות עם זה"

תיקתקנו, 3.10/ספורט1

צ'אבי אלונסו, מאמן ריאל מדריד, התייחס במסיבת עיתונאים לקראת המשחק החשוב של הקבוצה מול ויאריאל ומנור סולומון בברנבאו מחר (שבת, 22:00). "אנחנו חוזרים למשחק בית נגד קבוצה בכושר טוב. צריך להציג רמה גבוהה מבחינה קבוצתית ואישית, כי מדובר במשחקים חשובים", אמר.

המאמן גם דיבר על מערכת היחסים עם שחקני הנבחרת והעומסים על השחקנים: "השחקנים מעבירים לנו מידע ויש לנו דלת פתוחה עם הנבחרת. אני משתדל לשתף פעולה, ומאמני הכושר נמצאים בקשר צמוד כדי לעקוב אחר העומסים". לגבי פדריקו ואלוורדה, אלונסו הבהיר: "הוא מוכן למשחק מחר, כמו כולם. אנחנו יודעים כמה זה חשוב ורוצים לסגור את הסיבוב בניצחון".

אלונסו התייחס גם לכך שיש יותר דיבור על השחקנים מאשר על הקבוצה: "אנחנו ברי מזל שיש לנו הרבה זמן ביחד, ואני מרגיש שהקבוצה מתחזקת. כל שחקן חשוב. טבעי שיש מי שירצה לשחק ולא יזכה לכך - אבל חייבים לקבל את זה וללמוד לחיות עם זה". כשנשאל על ההעדפה של השחקנים לשחק בעמדות מסוימות, השיב: "אף שחקן לא אמר לי שהוא לא רוצה לשחק בעמדה מסויימת. כולם מוכנים, ואני זה שמחליט".

צ'אבי אלונסו, מאמן ריאל מדריד/רויטרס

על התמודדות עם תבוסה בדרבי וניצחון בליגת האלופות אמר: "אין צורך להתעלות יותר מדי אחרי ניצחון או להתייאש אחרי תבוסה. ככל שנהיה מאוזנים יותר, נטפל טוב יותר במצבים ונשיג ביצועים טובים יותר".

לגבי השמועות שמסביב לחדר ההלבשה, הוא הבהיר: "אני מתמקד במה שאני יכול לשלוט בו - מה שקורה בתוך חדר ההלבשה. מה שקורה מחוץ לשם אני יודע להתמודד איתו היטב, אך לא מבזבז על כך אנרגיות מיותרות". על השוער אנדריי לונין אמר: "הוא חייב להיות מוכן בכל עת. יש לנו שוער ראשון מצוין, וגם הוא הוא שוער מעולה. בחודש דצמבר מתחיל הגביע ונראה איזו החלטה נקבל".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully