אכזבה גדולה בעירוני קרית שמונה אחרי הפסד שני ברציפות, הפעם 2:1 למ.ס. אשדוד אתמול (שבת) בנתניה. אם במשחק הקודם מול בית"ר ירושלים הקבוצה קיבלה מחמאות על היכולת, הפעם החניכים של שי ברדה ספגו לביקורת כאשר לא הצליחו ליצור בשום שלב רצף של דקות טובות.
"זה היה אולי המשחק הכי חלש שלנו העונה", אמר גורם בקבוצה, "דווקא במשחק שאנחנו צריכים לקחת נקודות לא הופענו".
קרית שמונה עלתה ליתרון בדקה ה-15, אבל ספגה דקה לאחר מכן ובקבוצה ביקרו את השחקנים על חוסר הריכוז. "אי אפשר לקבל כל כך מהר שער שוויון", הודה אחד השחקנים, "דווקא בזמן הזה צריך להיות הכי זהירים כדי להמשיך במומנטום".
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
רגיל (6) 209
17:00

שפילד וונסדיי

האל
בעוד ששחקני שפילד סובלים מרשימת פציעות ארוכה בהגנה ולא ניצחו ב-15 משחקיהם האחרונים, "הנמרים" מהאל נחשבים לפייבוריטים ברורים בזכות ההתקפה הפורייה שלהם
גם המאמן שי ברדה כעס מאוד על השוויון המהיר: "כבשנו גול יפהפה, אבל אחרי 50 שניות ספגנו והפסדנו את המשחק. אלה בדיוק הרגעים שצריך לדעת לאסוף את הדברים וזו העבודה שלנו בצוות. אנחנו צריכים לדעת לתקן את הדברים הקטנים האלה. אין סגל יותר מדי עמוק לצערי ובתוך הסגל צריך לדעת את הפתרונות, אבל פה נמדדת יכולת מקצועית. הייתי ברגעים האלה גם בעונה שעברה ואנחנו נצלח את זה גם עכשיו".
כשנשאל אם התאכזב שלא קיבל חיזוק אמר: "כל מאמן רוצה שיהיה לו סגל יותר גדול. זו עובדה שבסוף לא היה לנו היום שחקן התקפי על הספסל, אבל האחריות כולה שלי".
בקרית שמונה מקווים שאנתוני לימבובמה יהיה כשיר כבר למשחק הקרוב. הבלגי חש טוב יותר ובמהלך השבוע הקרוב יידעו בקבוצה אם ישוב לסגל.


