החמצה גדולה - כך אפשר להגדיר את התחושה בהפועל חיפה אחרי ההפסד 1:0 להפועל תל אביב אתמול (שבת) בבלומפילד. הקבוצה של גל אראל שוב הגיעו למשחק בו היא נחשבה לאנדרדוג והציגה משחק שווה כוחות ליריבה בחלקים גדולים, אך הפעם זה לא הספיק כדי לצאת עם נקודות.
"היינו קרובים מאוד לנצח את המשחק", אמר שחקן בקבוצה, "הרגשנו טוב ואם הפנדל היה נכנס - או ההזדמנות של רותם חטואל - הכל היה שונה. אבל אף אחד לא יזכור את זה, אז ברור שאנחנו יוצאים מאוכזבים מאוד".
בקבוצה עודדו את תמיר ארבל שהחמיץ את הפנדל בדקה ה-77, כשהתוצאה עדיין 0:0. ג'בון איסט לקח את הכדור וסימן שהוא רוצה לבעוט, אלא שההוראה מהספסל הייתה ברורה: שארבל יבעט. גל אראל הבהיר כבר כמה פעמים כי ארבל הוא הבועט הראשון של הקבוצה וגם אתמול בסוף המשחק הבהיר שאין שום עניין סביב הפנדל.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
בקבוצה החמיאו לשחקנים על היכולת ועוברים להתכונן למשחק נגד עירוני קרית שמונה. "ברור לנו שכדי לעשות עונה טובה, הכי חשוב עבורנו זה לקחת נקודות מול קבוצות שאמורות להיאבק איתנו באותם מקומות", אמר שחקן בחיפה, "קרית שמונה היא קבוצה כזו ואנחנו חייבים לנצח. אסור לנו להפוך לקבוצה שמקבלת יותר מחמאות מנקודות".


