בעירוני קרית שמונה רוצים להתחיל להשיג נקודות אחרי שבארבעת המשחקים הראשונים צברה הקבוצה ארבע נקודות בלבד. במועדון הצפוני מרוצים מהיכולת אך חוששים מכך שזה לא מתבטא בנקודות.
"היו לנו דקות טובות נגד בית"ר ירושלים, אבל בסופו של דבר הפסדנו את המשחק בשמונה דקות של חוסר עירנות. אני פחות רוצה להתייחס למחמאות כי אנחנו צריכים לצבור נקודות", הבהיר גם המאמן שי ברדה. "המשחק מול אשדוד הוא משחק מאוד חשוב, בסוף צריך לדעת לתרגם את שיטת המשחק שלנו לגולים ולהיות הרבה יותר עירניים. קרית שמונה מסוגלת לזה".
רגע לפני אשדוד (19:45), ברדה התייחס למאזן עד כה: "בסופו של דבר אנחנו עם ארבע נקודות. היכולת פחות תואמת למספר הנקודות, אבל בספורט תחרותי צריך לדעת לייצר נקודות. חייבים לנצח, כי זה מאוד חשוב". למרות ההפסד במחזור הקודם, עושה רושם שברדה ימשיך עם אותו הרכב שפתח בטדי.
יתרון (3) 43
18:00

בי.סי דובאי

פאריס באסקטבול
(4.5+)
דובאי בעונה סולידית מבחינתה ולפני ההפסד לפאו במחזור האחרון, היא הייתה עם 4 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. פאריס עם 5 הפסדי יורוליג מ-6 האחרונים שלה ונראה שקבוצות למדו אותה ואת סגנון המשחק שלה, היא מתקשה מאוד לייצר איכות. דובאי, בבית, אמורה לעשות את זה מעל לליין
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 278
22:00

מנצ'סטר סיטי

באייר לברקוזן
שתי קבוצות שמשחקות בקצב גבוה ומדברות בעיקר התקפה. סיטי תהיה הדומיננטית כאן, וקשה מאוד לראות את המשחק הזה מסתיים עם פחות מארבעה שערים
הרכב משוער: דניאל טננבאום, עובדיה דרויש, שי בן דוד, נמניה ליוביסבלייביץ', הראל גולדנברג, כריסטיאן מרטינס, סקו בנגורה, יאיר מרדכי, מוחמד אבו רומי, עלי מוסא, אדריאן אוגריסה.


