מתן חוזז חתם היום (שישי) באופן רשמי בהפועל ירושלים. הקשר ההתקפי בן ה-29 סיים את חוזהו בתום העונה שעברה, היה בלי קבוצה מאז ולבסוף חתם על הסכם חדש בקבוצה מהבירה. חוזז למעשה ממשיך לעונה שלישית בהפועל ירושלים, אחרי עונת 2024/25 מצוינת בה כבש 10 שערים.
אחרי החתימה אמר: "אני נרגש לחתום בהפועל, שמח להיות שוב במקום שמעריך אותי ואני אותו בחזרה. היו לנו הרבה רגעים יפים ביחד, אני חוזר כדי ליצור עוד כאלו פה. אנחנו מכוונים הכי גבוה שאפשר. עכשיו הזמן להתניע".
חוזז כבר ערך אימון בכורה בקבוצה, אבל לא יוכל להיות בסגל במשחק מחר (שבת, 19:30, ספורט4) נגד מכבי נתניה. הוא יעמוד לרשותו של זיו אריה לאחר מכן וינסה לסייע לירושלים להיחלץ מהתחתית.
יתרון (4) 56
18:50

מכבי מעלה אדומים

מ.ס צפת
(1+)
מעלה אדומים, שפתחה רע את העונה, במגמת שיפור עם שני ניצחונות רצופים אמורה ויכולה לנצח את הקבוצה החלשה בליגה הלאומית. צפת, די בוודאות, תרד בסיום העונה.
רגיל (4) 164
20:30

קאסה פיה

טורנסה
המארחת בעונה רעה מאוד עם 10 נק' בלבד אחרי 14 מחזורים ועדיין לא ניצחה בביתה העונה. טורנסה אמנם מהליגה השנייה וגם היא בעונה לא טובה, אבל כן יכולה להרגיש שבהתמודדות הזאת היא יכולה להפתיע.
יתרון (4) 298
22:00

טלבארה דה לה ריינה
(2+)

ריאל מדריד
טלבארה מגיעה מתחתית הליגה השלישית בספרד והפסידה שישה משמונת משחקיה האחרונים. פערי הרמות גדולים מדי, ולריאל מדריד יש סגל מספיק עמוק כדי לנצח בשלושה שערים.
משחקי המחזור החמישי בליגת העל:
הפועל ירושלים - מכבי נתניה
הפועל פתח תקוה - עירוני טבריה
הפועל תל אביב - הפועל חיפה
עירוני קרית שמונה - מ.ס. אשדוד
בני ריינה - בית"ר ירושלים
בני סכנין - מכבי תל אביב
מכבי חיפה - הפועל באר שבע


