כ-17 אלף אוהדים של הפועל תל אביב כבר הבטיחו את מקומם בבלומפילד, במשחק נגד הפועל חיפה ביום שבת (19:45) ונראה שהקהל האדום הולך לשבור העונה שיאי מועדון בכמויות אוהדים.
אליניב ברדה עדיין לא תירגל הרכב לקראת המשחק, אבל כנראה שלא יבצע בו שינויים לעומת המשחק בו הפועל תל אביב הביסה את מ.ס. אשדוד 2:6 בחוץ. לויזוס לויזו, הקשר הקפריסאי שהצטרף רשמית ביום ראשון, יתלבש לראשונה ואמור להמתין על הספסל.
הזרים של הקבוצה הוזמנו לארוחות חג אצל השף והצלם של הקבוצה. שניים מהםף לויזו ואנדריאן קרייב, הוזמנו למשחקים של נבחרות קפריסין ובולגריה במוקדמות המונדיאל בעוד כשבועיים - למרות שהסגלים עדיין לא פורסמו רשמית.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
בנוגע לזר שביעי - צוות הסקאוטינג בודק אופציות של שחקנים חופשיים, אבל בקבוצה לא רוצים שחקן שלא נמצא במסגרת מאז סוף העונה שעברה. כלומר העדיפות היא לשחקן שהתחיל את העונה בקבוצה כלשהי, ושוחרר ממנה לפני ה-21 בספטמבר (אז הסתיים חלון ההעברות בישראל). יכול להיות שבהפועל תל אביב ימתינו עם זר נוסף לחלון ההעברות של ינואר.


