הפועל תל אביב עושה מאמצים גדולים לצירוף הקשר הקפריסאי לויזוס לויזו אך אומוניה ניקוסיה לא ממהרת למכור אותו בזול.
הקפריסאים העלו בימים האחרונים את דרישתם ל-1.5 מיליון יורו עבור הקשר ובעקבות זאת הדברים מתעכבים, לאחר שבשלב ראשון דובר על דרישה של פחות ממיליון יורו.
נכון להבוקר (חמישי) הפועל תל אביב העלתה את הצעתה אך עדיין ישנם פערים ולא ברור אם ומתי יגיעו הצדדים להבנות, כאשר סכום של 1.5 מיליון יורו הפועל תל אביב לא תשלם.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
השחקן עצמו ממשיך להתעקש, מחרים אימונים והודיע לאומוניה ניקוסיה כי במידה ולא יימכר הם יקבלו שחקן ללא אנרגיות שלא יתרום כלום למועדון. באומוניה לא מתרגשים ומשוכנעים כי במידה ויישאר העניינים יוסדרו.
בנוסף ללויזו, האדומים מנסים לסגור עד לסוף השבוע החתמה של מגן ימני זר. המועדון נמצא בשיחות עם שלושה מועמדים וההערכה היא כי אחד מהם יחתום עד לתום מועד ההעברות ביום א' הקרוב, ה-21 לספטמבר.