הפועל חיפה הודיעה הערב (רביעי) על צירופו של השחקן הזר השישי שלה - הבלם הצרפתי ז'סה אייסה, שחתם לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת.
לאורך השבוע האחרון חיפשה הפועל חיפה חיזוק בעמדת הבלם, בתקווה לצרף את איתי בן חמו ממכבי תל אביב. אלא שכאשר הבינו בקבוצה שהסיכויים לשחרורו נמוכים, החלו לבדוק מועמדים זרים - והערב כאמור סגרו עם אייסה, שהגיע באמצעות סוכנו אריאל בוזורגי.
הבלם בן ה-25 שיחק בעונה שעברה באז'סיו מליגת המשנה בצרפת וקודם לכן שיחק גם בסושו.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
בהפועל חיפה ביקשו להעמיק את הסגל בעמדת הבלם, במיוחד לאור הפציעה של סלאם גידו, והרצון לעבור למערך של שלושה בלמים או לבצע רוטציות בעמדה. נכון לעכשיו היו בקבוצה חמישה זרים, אך הבעלים יואב כץ אישר לגל אראל לצרף זר שישי.



