הפועל תל אביב סירבה לאפשר לשר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, לשבת ביציע הכבוד באצטדיון בלומפילד. השר רכש כרטיס לשערים 10/11 למשחק הערב, ליציע שבו יושבים אוהדי בית"ר ירושלים, אך המשטרה דרשה ממנו לשבת בתא הכבוד.
הבעיה נוצרה כאשר נודע כי זו דרישה שהפועל תל אביב לא מאפשרת, בטענה שיציע הכבוד מלא עד אפס מקום. המשטרה סייעה לבן גביר כדי שיישב בתא הכבוד, אבל הוא בסופו של דבר נכנס עם ילדיו לשערים 10-11 כמתוכנן.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
כידוע, כעובד ציבור, השר בן גביר מחויב לרכוש כרטיס מכספו, אך בחר לרכוש כרטיס ביציע האוהדים מאחורי השער. עם זאת, הדרישה המשטרתית להושיבו בתא הכבוד הפתיעה אותו.