בית"ר ירושלים בנתה העונה קבוצה עמוקה שהביאה למצב בו שחקנים נאבקים על מקום בסגל. ברק יצחקי הזמין 21 שחקנים למשחק הערב (שני, 20:30) מול הפועל תל אביב, ומי שנופו היום הם זיו בן שימול ועילי חג'ג'.
במועדון מזכירים כל הזמן את המשחק האחרון בין הקבוצות בבלומפילד, בו הביסה בית"ר 1:5 ו"שברה" את  הפועל תל אביב בדרך לירידה, אך בצוות מתכוננים למשחק אחר לגמרי ואומרים: "יהיה משחק קשה מאוד, נצטרך להיות מאוד חכמים ובעיקר טקטיים בדקות מסוימות כדי לנצח. הפועל רק מחכה שניתן לה שטחים".
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
2,900 אוהדים יישבו ביציעים 10-11 וההערכה היא כי לפחות עוד כמה מאות רכשו כרטיסים ליציעי הפועל תל אביב וינסו לעבור בדרך כזאת או אחרת. המשטרה תיערך בכוחות מתוגברים מחשש לפריצת השערים.



