בית"ר ירושלים בנתה העונה קבוצה עמוקה שהביאה למצב בו שחקנים נאבקים על מקום בסגל. ברק יצחקי הזמין 21 שחקנים למשחק הערב (שני, 20:30) מול הפועל תל אביב, ומי שנופו היום הם זיו בן שימול ועילי חג'ג'.
במועדון מזכירים כל הזמן את המשחק האחרון בין הקבוצות בבלומפילד, בו הביסה בית"ר 1:5 ו"שברה" את הפועל תל אביב בדרך לירידה, אך בצוות מתכוננים למשחק אחר לגמרי ואומרים: "יהיה משחק קשה מאוד, נצטרך להיות מאוד חכמים ובעיקר טקטיים בדקות מסוימות כדי לנצח. הפועל רק מחכה שניתן לה שטחים".
רגיל (7) 39
14:30

אסטון וילה

נוטינגהאם
אחרי רצף מרשים של שמונה ניצחונות אסטון וילה נעצרה במחזור האחרון מול ארסנל מוליכת הטבלה. נוטינגהאם מגיעה במומנטום שלילי של שלושה הפסדים רצופים. האיכות והכושר בין הקבוצות ברורים ונראה שאסטון וילה קיבלה יריבה נוחה על מנת לחזור למסלול הניצחונות
רגיל (7) 115
17:00

וולבס

ווסטהאם
למרות שווסטהאם בכושר רע, וולבס נראית בדרך הבטוחה לירידה. הפטישים ינצלו את ההזדמנות לנשום מעט.
רגיל (7) 213
19:30

אלצ'ה

ויאריאל
ויאריאל קבוצה עדיפה התקפית (31 שערים), ואחרי הניצחונות האחרונים שלה, היא פייבוריטית ברורה.
2,900 אוהדים יישבו ביציעים 10-11 וההערכה היא כי לפחות עוד כמה מאות רכשו כרטיסים ליציעי הפועל תל אביב וינסו לעבור בדרך כזאת או אחרת. המשטרה תיערך בכוחות מתוגברים מחשש לפריצת השערים.


