וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ההתאחדות לכדורגל אישרה: פייר קורנו יירשם כישראלי

15.9.2025 / 8:53

מכבי חיפה פינתה מקום של זר נוסף, וכבר מחפשת שחקן התקפה. המגן המאורס לאישה ישראלית קיבל את המעמד ממשרד הפנים - וכעת גם את אישור ההתאחדות

תקציר: בית"ר ירושלים - מכבי חיפה 0:0/ספורט1

חדשות טובות מאוד למכבי חיפה: פייר קורנו יירשם כישראלי באופן מיידי לאחר שההתאחדות לכדורגל אישרו את רישומו על תקן שחקן ישראלי ולא על תקן זר.

הירוקים הגישו את הבקשה לאחר שהמגן קיבל מעמד ממשרד הפנים ובהתאחדות כאמור אישרו את הרישום. קורנו נמצא בזוגיות ומאורס לאישה ישראלית והשניים במעמד של ידועים בציבור. בחודש האחרון נאספו כל המסמכים הדרושים וכעת המהלך הושלם. בשל השינוי במעמד של קורנו, בחיפה יוכלו לצרף זר נוסף כאשר ישנם חיפושים אחר שחקן התקפה.

מפנה מקום של זר. קורנו/מאור אלקסלסי

קורנו בן ה-28 חתם במכבי חיפה בקיץ 2022 והפך לאחד המגנים הטובים בישראל. אחרי שנתיים מצוינות נמכר לסנט אטיין הצרפתית אך אשתקד בקושי שותף, ובקיץ הנוכחי הצליחו הירוקים להשיבו למועדון.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully