הפועל תל אביב תפגוש ביום שני את בית"ר ירושלים בבלומפילד כאשר קרוב ל-20 אלף מאוהדיה הבטיחו מקום באיצטדיון, יחד עם עוד 2,900 אוהדי בית"ר ירושלים.
לקראת המשחק, 700 מאוהדי הקבוצה הגיעו היום למתחם חודורוב לאימון הקבוצה על מנת לדחוף את השחקנים לקראת המשחק, האוהדים שרו שירי תמיכה באליניב ברדה והשחקנים ושירים בגנות היריבה.
העובדה כי לויזוס לויזו הקפריסאי לא נכלל לבקדתו בסגל אומוניה ניקוסיה הערב מלמדת על רצונו לעזוב להפועל תל אביב, כאשר מאמנו הנינג ברג צפוי להתייחס לנושא בסיום משחק הקבוצה הערב.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.