איש התקשורת וכוכב העבר, יניב קטן, המשיך לבקר את ההתנהלות של מכבי חיפה. אתמול (רביעי) בתכניתו ברדיו חיפה, הוא התייחס לכך שעדיין חסרים למאמן דייגו פלורס מספר שחקנים. "נכון שעובדים עלינו? נשבע לך, אני מרגיש, ואולי אני טועה, שמסתלבטים עלי", אמר. "מרגיש שבכלל לא מוצאים וגם אם יבוא בסוף שחקן ישלפו מישהו על הדרך בשביל להרגיע אותי ואת שאר האוהדים ולהגיד 'הבאנו'.
"זה לא רק להביא, השאלה גם מה אתה מביא ואני מרגיש שעכשיו פועלים מלחץ גדול ומהיסטריה. בהתחלה חשבו על גוני ואזולאי שזה יספיק, פתאום אומרים שגם אולי נהואל לא יספיק וסך הכל אתה לקראת מחזור שלישי ואני מרגיש כאילו מסתלבטים עלי".
כוכב העבר המשיך לבקר: "לוקח לך זמן לבנות את הסגל למרות שידעת הרבה זמן שהוא חסר. ידעת שדיא סבע הולך וידעת הרבה דברים שקרו. היו שמחים אפילו שנפתרו מהחוזה שלו. אין לך שחקן בעמדה מספר 6 כבר שלוש שנים. גם מחמוד ג'אבר, ידעו שהוא הולך. אני לא חושב שבתקופה הזו היינו צריכים לשבת ובכלל לדבר על הסוגיה הזו. מה זאת אומרת? מזמן זה היה צריך לקרות כבר. ידעת שכולם הולכים, ידעת הכל. אתה איבדת 60 שערים".
יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
על סאגת מוחמד אבו פאני, קטן הוסיף: "אני גם לסיפור אבו פאני לא מאמין. עד שהוא לא יעלה לשידור ויגיד לי 'אני לא רציתי לבוא', רק אז אני אאמין, עד אז אני לא מאמין למה שסיפרו לי".
