סוכן השחקנים עידן בן אבו התראיין בפודקאסט 'קיק טוק' וסיפר כיצד לעסקת סילבה קאני-עילאי חג'ג' הצטרף ברגע האחרון טרייד נוסף: זוהר זסנו תמורת רועי אלימלך.
בן אבו סיפר: "בנוגע לאלימלך וזסנו, יום לפני הסגירה עשיתי ועידה עם שניהם. הם דיברו לראשונה ביניהם, אמרתי להם שב-24 עד 48 שעות הקרובות יתבצע טרייד והם יהיו חלק ממנו. עד אז הם ידעו שיש כיוון, אבל הסיכוי לא היה גדול".
יתרון (6) 39
14:45

מכבי תל אביב

הפועל ירושלים
(4+)
ירושלים ניצחה את מכבי לפני כמה ימים בסופר קאפ, אך ניכר שהקבוצות שוות ולירושלים יהיה קשה מאוד להשיג ניצחון שני על הצהובים בכמה ימים. מכבי תחזיר לירושלים כאן ותנצח כאשר הליין פחות רלוונטי
רגיל (6) 200
21:00

גרנובל

באסטיה
באסטיה בכושר קטסטרופלי מתחילת העונה והיא במקום האחרון כשמעליה גרנובל החלשה. הביתיות של גרנובל בתוספת העובדה שהיא מעט טובה יותר, אמורה להיות לטובתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 223
21:00

סי. אס. יו קראיובה
(2.5+)

דינמו בוקרשט
למרות שלא כבשו עד כה הרבה שערים במשחקי הליגה, מדובר בשתי קבוצות מאוד התקפיות עם שחקנים יצירתיים שיכולים לספק משחק עם שלושה שערים לפחות.
עוד סיפר בן אבו: "רועי, מבחינתו, עובר ממועדון גדול למועדון גדול, הוא משתדרג כלכלית ומשתדרג מאוד מקצועית. זוהר עובר למועדון גדול יותר, וגם אם כרגע יש את בטאיי, הוא רץ למרחקים ארוכים ויקבל את הצ'אנס שלו".