הטרייד הגדול של הקיץ בליגת העל הושלם היום (רביעי) באופן רשמי: זוהר זסנו וסילבה קאני עברו למכבי חיפה, בעוד רועי אלימלך ועילאי חג'ג' עשו את הדרך ההפוכה לבית"ר ירושלים. הקבוצה מהבירה גם קיבלה 1.1 מיליון יורו כחלק מההעברה של קאני. שני המועדונים יחזיקו באחוזים מהמכירות הבאות של כל שחקן.
מכבי חיפה היא התחנה השלישית בקריירה של זסנו (23), שגדל במ.ס. אשדוד והתחיל בה את הקריירה, לפני המעבר לבית"ר בינואר 2024. סילבה קאני (22) שיחק בבני יהודה, הכח עמידר רמת גן, אוסטריה וינה וקבוצת המילואים שלה וכאמור בבית"ר.
חג'ג' (23) שיחק במחלקת הנוער של מכבי קרית גת, לפני שעבר למכבי חיפה בגיל 16. הוא שיחק במדים הירוקים והעביר תקופה כמושאל בהפועל עפולה. אלימלך (23) שיחק בעצמו כמושאל בעפולה וגם בהפועל פתח תקוה, מלבד ההופעות שלו במכבי חיפה.
חג'ג', שבחר את המספר 28 אמר לאחר החתימה בבית"ר ירושלים: "זה לא סוד שאני אוהד בית"ר מילדות, ואני שמח מאוד שיצא לי להגשים את החלום ולהגיע לכאן. כבר מהרגע שההצעה עלתה האמנתי שאני יכול לעשות פה דברים יפים ועכשיו חובת ההוכחה היא עליי. רוצה להודות לכל מי שעמד מאחורי ההעברה הזאת, וכמובן למשפחתי".
אלימלך, שישחק עם המספר 14 אמר לאחר מכן: "כיף גדול להגיע למקום כל כך מפואר ולמועדון גדול כמו בית"ר ירושלים. אני מגיע מתוך מטרה להיות חלק משמעותי מהסגל והקבוצה, ומחכה לדרך החדשה שאליה אני יוצא".
רגיל (3) 278
21:45

סקוטלנד

דנמרק
קרב ישיר על המקום הראשון. ניצחון של הסקוטים והם במונדיאל, כל תוצאה אחרת ודנמרק תעפיל למונדיאל. המון לחץ אצל שתי הנבחרות אחרי משחק לא טוב שלהן, אבל הביתיות תעזור פה מאוד לסקוטים, שינצחו
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 311
21:45

שבדיה

סלובניה
משחק לפרוטוקול בלבד עבור שתי הנבחרות שלא יהיו במונדיאל. אווירה משוחררת, התקפות מספיק מוכשרות כדי לכבוש כאן לפחות ארבעה שערים יחד
יתרון (4) 126
19:30

פאניוניוס
(3.5+)

ליאטקאבליס
14 הפסדים רצופים רושמת פאניוניוס בכל המסגרות. האורחת הליטאית לא מאריות הבית, אבל בהחלט מספיק טובה בשביל להמשיך את רצף ההפסדים של היוונים


