וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יצחקי רומז לחיכוכים עם קאני: יש דברים שבתקשורת לא יודעים

מאמן בית"ר ירושלים "יוצא מעודד" אחרי הנקודה מול מכבי חיפה: "ידענו לסבול. ב-10 שחקנים הלכנו אחורה, גם בהוראה שלי". למה קאני לא משחק? יצחקי: "סילבה יודע"

תקציר: בית"ר ירושלים - מכבי חיפה 0:0/ספורט1

המשחק המרכזי בין בית"ר ירושלים למכבי חיפה הבטיח רבות, אבל לא קיים דבר הערב (ראשון) והוציא את שתי הקבוצות לפגרת הנבחרות עם איבוד נקודות ראשון אחרי 0:0 חלש. הירוקים היו צריכים לנצל הרחקה מוקדמת של זוהר זסנו, אבל במחצית הראשונה החמיצו, בשנייה בקושי יצרו מצבים והראו שפרט לקשר אחורי, חסרה להם גם יצירתיות. בית"ר יכולה להיות מרוצה בסך הכול מהנקודה, אחרי ששיחקה כמעט לאורך כל המשחק ב-10 שחקנים, אך היא פספסה הזדמנות לפתוח עונה עם 6 מ-6 לראשונה מאז 2017/18.

מצא סיבות להיות מרוצה. יצחקי/דני מרון

ברק יצחקי אמר בסיום: "מרוצה מהנקודה, פחות מהיכולת. מרוצה מהמשחק של השחקנים שלי, משחק הקרבה טוב. הכל השתבש לנו מהרגע הראשון, אבל אני שמח שהקבוצה שלי יודעת לסבול כשצריך - לפעמים בכדורגל צריך לדעת לסבול- - והיום סבלנו כמעט 90 דקות ואני יכול להיות מעודד.

"אין ספק שתמיד אני רוצה שנשחק יותר טוב, גם בעשרה שחקנים, אבל השחקנים הלכו אחורה, גם בהוראה שלי, ולא נתנו להם יותר מדי שטחים בין הקווים. לא כדורגל גדול, אז אני יוצא מעודד".

יצחקי נשאל למה בעונה שעברה בית"ר ידעה לעשות מהפך מול מכבי ת"א בעשרה שחקנים, והיום הלכה אחורה: "אז זה היה אדום במחצית, היום בדקה 10. במשחק ההוא כבשנו שער תוך 3-2 דקות במחצית שנייה והמשחק השתנה. קשה להחזיק קצב גבוה במשחק כזה 8 דקות. יכולנו לעקוץ, אבל לא רוצה להיות חזיר ואני מסתפק בנקודה".

למה דור מיכה לא שיחק? "שינינו קצת את המערך שלנו, ואז אחרי שהוא השתבש, המשחק לא התאים לדור כי לא היינו הרבה עם הכדור".

למה סילבה קאני לא זוכה להזדמנויות בבית"ר? "סילבה יודע", אמר יצחקי, "אני לא אוהב לדבר על שחקנים באופן אישי במצבים האלה, אבל היו לי הרבה שיחות איתו לאחורנה. זו זכות גדולה בביל כל שחקן ללבוש את המדים של בית"ר ירושלים, ומי שראוי לזה ישחקץ לפעמים יש דברים שנעלמים מעיני התקשורת והאוהדים, יש דברים שפחות יוצאים החוצה ואני צריך להתמודד איתם. לפעמים אני סופג את האש, וזה התפקיד שלי. משחק אחרון שלו? לא יודע. את זה צריך לשאול את הבעלים ואת המנהל המקצועי".

sheen-shitof

עוד בוואלה

חווית גלישה וטלוויזיה איכותית בזול? עכשיו זה אפשרי!

בשיתוף וואלה פייבר

"ידענו לסבול". גם הקהל לא נהנה/דני מרון

טימו מוזי: "נתנו את הלב והנשמה על המגרש ב-10 שחקנים. טיפה הרגשה של פספוס, יכולנו לגנוב את ה-0:1, אבל ממשיכים הלאה. כל מפגש עם מכבי חיפה מיוחד, יש התרגשות ואז מתרכזים במשחק. אני מרגיש טוב בבית"ר בכל עמדה, מה שצריך. אני שמח שאני יכול לעזור. ירדן שועה שחקן פנטסטי, כולם מעריכים ואוהבים אותו. אני שמח שיכולתי לעזור כשהוא היה בחוץ, היום הוא תופקד בעמדה אחרת וכולנו משחקים יחד. יש עכשיו פגרה, לאחר מכן נגיע להפועל תל אביב, ניתן בראש וזה מה שחשוב".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully