לאורי עזו יש חוזה במכבי תל אביב, גם לסילבה קאני בבית"ר ירושלים, כמו גם למור בוסקילה בהפועל רמת גן, ומעל כולם ללוקאס ונטורה בהפועל באר שבע. החוזה מחייב? כנראה קצת פחות, כי כל אחד מהארבעה החליט שהוא לא רוצה להמשיך בקבוצתו ויצא למסע להשגת כרטיס היציאה מן המועדון ליעד אטרקטיבי יותר עבורו.
אחד בוחר לעשות פרצופים, השני מזייף פציעה, השלישי מדבר על התעללות והרביעי חותם בקבוצה אחרת כשהוא תחת חוזה. כולם תחת "נעשה משהו נועז ונראה לאן זה יוביל".
האמת? זה כנראה מצליח להם, לפחות לרובם. הבורר קבע שבוסקילה שייך להפועל רמת גן, אך הסיכויים שיישאר בה קלושים, הפועל ב"ש מנהלת שיחות על ונטורה, בית"ר ירושלים ומכבי חיפה במו"מ על טרייד תמורת סילבה קאני ורק לגבי אורי עזו הדברים עדיין לא ברורים.
יתרון (5) 120
19:30

אנאדולו אפס
(4.5+)

ברצלונה
רוחות חדשות נושבות בברצלונה שנראית טוב מאז השינוי על הקווים. הערב צ'אבי פסקוואל יערוך את הקאמבק הרשמי שלו ביורוליג על הקווים של ברצלונה, כשבצד השני שיין לארקין ייעדר וזו מכה קשה לאנאדולו, שגם כך לא נראית מספיק טוב העונה. ברצלונה תנצח
יתרון (5) 247
21:15

פנאתינאיקוס

בי.סי דובאי
(8.5+)
פאו אחרי 4 ניצחונות יפים בכל המסגרות, אך היא לא יציבה העונה ביורוליג ופוגשת קבוצה בעלייה, שגם היא השיגה 4 ניצחונות רצופים. פאו טובה יותר, אך דובאי עם ליין כ"כ גבוה, אמורה לעשות את זה
יתרון (5) 261
21:30

אולימפיה מילאנו
(4.5+)

הפועל תל אביב
מילאנו מספיק מוכשרת התקפית כדי להתמודד עם הפועל ת"א בביתה, והגנתית היא יכולה לאתגר אותה לא פחות משעשו פנרבחצ'ה ואולימפיאקוס. משחק צמוד, מילאנו יכולה לעמוד בליין
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(8.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
בנוגע לעזו, הדברים לא ברורים כי מיטש גולדהאר יודע איך להתנהל בסיטואציות הללו. יש לו ביד נכס, ושום פרובוקציה או דרך עקומה בה יבחר השחקן לא תגרום לו לשנות את הדרך. הוא מנטרל רעשים, מעמיד את השחקן במקום ואז מקבל את ההחלטה הנכונה ביותר עבור מכבי תל אביב.
בסופו של דבר, הקיץ הזה מלמד כל שחקן (אולי פרט לכזה ששייך למכבי תל אביב) כי ברגע שיש בך עניין, הדרך החוצה מאוד פשוטה. כמה פעולות פשוטות ומאוד בסיסיות יספקו לך את כרטיס היציאה.


