הקשר הקונגולזי דוראל אבונו חתם בבני סכנין. אבונו בן ה-27 חתם לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. בעונה שעברה שיחק בליגה השנייה בטורקיה במדי קורום, ולפני כן שיחק בקלוז' הרומנית וכן במועדונים בצרפת, כולל בקון שעמה היה בליגה הבכירה.
בעונה האחרונה רשם אבונו 15 הופעות בליגת המשנה הטורקית, בהן כבש שני שערים וסיפק שני בישולים. בנבחרת קונגו הוא רשם עד כה 23 הופעות, כאשר ההופעה האחרונה שלו במדים הלאומיים הייתה במרץ 2023, במשחק נגד דרום סודן.
החתימה של אבונו מגיעה על רקע הסנקציה שעדיין עומדת נגד בני סכנין, לפיה הקבוצה אינה יכולה לרשום שחקנים חדשים. אם לא יקרה שינוי דרמטי במהלך היום, סכנין צפויה לשחק גם מול בית"ר ירושלים עם הרכב שיכלול רק שחקנים שהיו חתומים בקבוצה גם בעונה שעברה, בעוד שהמצטרפים החדשים יצטרכו להמתין ביציע. בניגוד למשחקי גביע הטוטו, סכנין לא תוכל לשתף הפעם את עומר קורסיה, למשל, שעד כה שיחק על תקן נבחן.
גורמים בהתאחדות אמרו לוואלה ספורט אתמול, כי עד כה סכנין עדיין לא העבירה את התשלום להופנהיים הנדרש לביטול הסנקציה מצד פיפ"א. רק תשלום במהלך היום וקבלת האישור מפיפ"א יאפשרו לרשום את המצטרפים הקיץ לפני המשחק הערב מול בית"ר ירושלים (שני, 20:00).