אחרי שנים של פתיחת עונה רעה, בהפועל ירושלים לא הפסיקו להזכיר השבוע את החשיבות של פתיחה אחרת. השחקנים של זיו אריה רצו לקבל ביטחון ולהתחיל לשחק את הכדורגל שהם רוצים כבר במחזור הראשון, אבל הפסידו 2:1 למ.ס. אשדוד בטדי ובפועל, לא ממש הגיעו למשחק.
זה לא ההפסד כמו היכולת, הרכות, והמחסור בתשוקה שאמורה להיות מובנת מאליה במחזור פתיחה. המשחק הזה אמור להדאיג את הקבוצה לקראת המשך העונה.
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
איינאו פרדה שהיה חסר עוד עשוי לחזור במשחק הבא, ז'ארדל ואיבי רנסום ישובו במקרה הטוב אחרי פגרת הנבחרות. רכש נוסף? אם סדריק דון לא יימכר, למועדון לא תהיה את היכולת הכלכלית לצרף שחקנים שעושים את ההבדל.
"כולם יצטרכו להרים את הרמה", סיכם זיו אריה, במשפט אחד שאומר הכל.


