אכזבה גדולה בהפועל חיפה מההפסד לעירוני טבריה במחזור הפתיחה של העונה. האדומים שהגיעו עד חצי גמר גביע הטוטו הבהירו כל העת שאסור להסתנוור מהניצחונות במפעל שמשמש גם כהכנה לעונה, וכעת מספר גורם בקבוצה: "ידענו שאסור לנו להסתנוור מגביע הטוטו. יש פה צורך רציני בחיזוק ובהעמקת הסגל. עשינו הרבה שינויים אז גם לוקח זמן להתחבר, בייחוד שחלק מהשחקנים התאמנו איתנו רק מספר קטן של אימונים".
בחיפה קיוו ליכולת טובה יותר אתמול אך התבדו כאשר הקבוצה הציגה משחק חלש מבחינתה. מי שרשמו הופעה לא טובה בלשון המעטה היו הזרים - בפרט שלושת הזרים בחוליית ההגנה, שסייעו ליריבה להגיע למצבים רבים מול ניב אנטמן. עם זאת, האדומים מגבים את השחקנים בכלל ואת הזרים בפרט ובטוחים שכאשר הם ישתלבו, יהיה מדובר בחיזוק משמעותי. "גם בשנה שעברה היו כאלה שכבר הספידו בהתחלה את דיארה וראינו את ההמשך", אמר שחקן בהפועל חיפה. "צריך לתת זמן, יש פה קבוצה כמעט חדשה לגמרי וייקח זמן להתחבר - גם לנו כקבוצה וגם לכל שחקן באופן אישי".
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
בקבוצה מקווים שהבעלים יואב כץ יאשר צירוף של שחקן התקפה נוסף, כשהרצון של הצוות המקצועי הוא לצרף אחד מהשניים - רותם חטואל או סתיו נחמני. בנוסף, מקווים שהבעלים יאשר לצרף עוד קשר ומקווים לקבל שחקן שלישי בהשאלה ממכבי תל אביב. כזכור, כחלק מעסקת המכירה של נועם בן הרוש , במכבי תל אביב צריכים להעביר בהשאלה שלושה שחקנים ובינתיים רק רוי נאויי ואניס פורת עיאש עברו כחלק מהעסקה. בחיפה היו רוצים לראות מאוד את אורי עזו מגיע אך זה מנסה עדיין למצוא קבוצה מעבר לים. האדומים מקווים שאם עזו לא ימצא קבוצה בחו"ל, הוא יושאל אליהם ולא לקבוצה אחרת.