הפועל ירושלים החלה את עונת הכדורגל הערב (שבת) עם צעד יוצא דופן במשחק הביתי באצטדיון טדי מול מ.ס. אשדוד. האדומים מהבירה הודיעו רשמית כי לא ישחקו ב-50 השניות הראשונות, בקריאה למען השבת 50 החטופים משבי ארגון הטרור חמאס - ואכן, השחקנים עמדו על הדשא במשך 50 שניות ורק לאחר מכן נשמעה שריקת הפתיחה. כמו כן, הונפו ביציעי הקבוצה שלטים שקראו לשחרור החטופים: "הצילו!".
תיעוד: בקריאה להחזרתם של 50 החטופים, שחקני הפועל ירושלים ומ.ס אשדוד לא משחקים את 50 השניות הראשונות של המשחק בין הקבוצות pic.twitter.com/AAwYM6daEP
— יובל ישראלוב (@yuval_israelov) August 23, 2025
לא משחקים ב-50 השניות הראשונות. קוראים לחזרתם של החטופים הביתה. pic.twitter.com/XTERyjYB9v
— Hapoel Jerusalem FC (@HapoelJLMfc) August 23, 2025
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
בסיום העונה הקודמת הצהיר המאמן זיו אריה בדמעות: "אם החטופים לא יחזרו, לא אחזור לאמן בעונה הבאה". למרות זאת הוא התייצב למשחקי גביע הטוטו, ולאחר הניצחון על אותה אשדוד בפתיחת שלב הבתים, הסביר: "אמרו לי כל השבוע 'אמרת שלא תבוא ועוד דברים כאלה'. אז אבהיר - אמרתי שההכנות לעונה ומשחקי גביע הטוטו צריכים להתחיל, אבל לליגה אסור להתחיל. אז אני אומר שוב - אסור לליגה להתחיל וכל המדינה צריכה לעצור עד שיחזרו החטופים. מנרמלים פה מצב שאסור לנרמל. הלוואי שכשתתחיל הליגה הם יהיו פה, אבל אין דבר חשוב מזה".
הפועל ירושלים ואוהדיה פעלו בנושא במהלך העונה שעברה וכמובן הנציחו בהזדמנויות רבות את אוהד הקבוצה, הרש גולדברג-פולין, החטוף שנרצח לפני כשנה בשבי חמאס בעזה.


