נכון להיום (שישי), בית"ר ירושלים לא מנהלת משא ומתן להעברת סילבה קאני לקבוצה אחרת. מכבי חיפה גיששה אך לא הגישה הצעה כספית כשבבירה מדגישים כי כל עסקה בארץ תכלול קודם כל שדרוג מקצועי בשחקן או שחקנים משמעותיים בתמורה.
יחד עם זאת, עד לסיום החלון הדברים נזילים. אם קאני יתקשה להשתלב ברוטציה, הוא עצמו יבקש שוב לעזוב ונראה כי ההשתלבות שלו במשחקים הקרובים תשפיע. "אני לא אכחיש שקאני ביקש לבחון את המצב שלו", אמר אמש ברק אברמוב במסיבת העיתונאים. "אם נמצא עסקה שתהיה טובה לנו ולשחקן, אז נעשה. ואם לא, אז הוא יישאר בבית"ר ירושלים".
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
הקבוצה של ברק יצחקי תפגוש ביום שני את בני סכנין באצטדיון דוחא. דור מיכה וגריגורי מורוזוב עדיין לא בכשירות מלאה ובמקרה הטוב ייכללו בסגל אך לא יפתחו. ירדן שועה המושעה ייעדר, קאני צפוי לחזור לסגל לאחר שהחלים.