לאחר שהתקבלו הסיכומים בבוררות בנוגע למור בוסקילה, נציגי הפועל תל אביב והפועל רמת גן יגיבו כל אחת לסיכומי הצד השני ולאחר מכן הבורר יקבל החלטה סופית, בתחילת הקבוע הבא.
בהפועל תל אביב משוכנעים כי הקשר יהיה שחקן הקבוצה, הבטיחו לעמוד מאחוריו תמורת כל סכום שייקבע כדמי השבחה ומשוכנעים שבכך זה ייגמר.
רגיל (7) 39
14:30

אסטון וילה

נוטינגהאם
אחרי רצף מרשים של שמונה ניצחונות אסטון וילה נעצרה במחזור האחרון מול ארסנל. נוטינגהאם מגיעה במומנטום שלילי. הבדלי האיכות בין הקבוצות ברורים.
רגיל (7) 115
17:00

וולבס

ווסטהאם
למרות שווסטהאם בכושר רע, וולבס נראית בדרך הבטוחה לירידה. הפטישים ינצלו את ההזדמנות לנשום מעט.
רגיל (7) 213
19:30

אלצ'ה

ויאריאל
ויאריאל קבוצה עדיפה התקפית (31 שערים), ואחרי הניצחונות האחרונים שלה, היא פייבוריטית ברורה.
יתרון (7) 244
20:00

בנפיקה

אשטוריל
(2+)
פערי רמות אדירים באצטדיון האור; בנפיקה נאבקת על האליפות ומגיעה בכושר התקפי מצוין, בעוד אשטוריל (מקום 14) מתקשה מאוד בחוץ העונה. בנפיקה לא צפויה למעוד בבית.
בהפועל רמת גן, מנגד, משוכנעים דווקא כי בוסקילה שייך להם, חתום לעונה הקרובה ולכן החתמתו בהפועל תל אביב אינה חוקית. לגרסתם, על הבורר לפסוק סכום העברה גבוה (מעל 2 מיליון שקל) או שלחילופין השחקן ימשיך במועדון על פי חוזהו.


