וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סנט לואיס אישרה: שאנדה סילבה עובר להפועל תל אביב

19.8.2025 / 18:48

שחקן הכנף הפורטוגלי יצטרף רשמית לאדומים, בכפוף לבדיקות רפואיות. הוא יגיע ללא תמורה, אך קבוצת ה-MLS תשמור על אחוזים ממכירה עתידית

תקציר: הפועל באר שבע - הפועל תל אביב 2:0/ספורט1

שחקן הכנף הפורטוגלי שאנדה סילבה (28) יצטרף להפועל תל אביב. שעות אחרי שנודע על המו"מ המתקדם לצירופו, קבוצתו, סנט לואיס סיטי מה-MLS, הודיעה על העברתו של סילבה לאדומים, בכפוף להשלמת הבדיקות הרפואיות. בנוסף, לפי הודעת המועדון, הם ייהנו מאחוזים במקרה של מכירה עתידית.

סילבה הצטרף לסנט לואיס באפריל האחרון מאטלנטה יונייטד, ורשם במדיה 13 הופעות רשמיות בכל המסגרות. כעת, אם הכול יתקדם כמתוכנן, הוא יגיע לישראל בימים הקרובים. הפועל תל אביב, יש לציין, טרם התייחסה להודעת האמריקאים על כך שסוכם מעברו.

צפו בביצועיו של סילבה

על אף צירוף סילבה שיגיע ללא תמורה מעבר לאותם אחוזים עתידיים, בהפועל תל אביב הבהירו כי טיימוקו דיארה זאת השקעה אסטרטגית, כך שאם ריימס תסכים למכור אותו, המועדון יעשה הכל על מנת לצרפו.

למעשה, עם צירופו של סילבה יש לקבוצה חמישה זרים, שיחד עם סילבה חתומים במועדון פרנן מאיימבו, צ'יקו, פלקאו ואנדריאן קרייב. המועדון יצרף בוודאות קשר בעמדה 8-10, כאשר הזר השביעי יצורף בהתאם להתפתחויות בשוק.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully