וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מוכנה לטרייד: מכבי נתניה בעקבות צמד שחקני מכבי חיפה

15.8.2025 / 16:42

הקבוצה של יוסי אבוקסיס רוצה את גיא מלמד ועילאי חג'ג', ומציעה את עוז בילו כחלק ממהלך של חילופי שחקנים. הירוקים ידרשו מישהו אחר?

תקציר: מכבי חיפה - ראקוב 2:0/ספורט1

מכבי נתניה סימנה את גיא מלמד ואת עילאי חג'ג' כמועמדים לחיזוק הקבוצה. בנתניה רוצים מאוד לראות את שני השחקנים של מכבי חיפה מצטרפים לחלק הקדמי של יוסי אבוקסיס, ומוכנים להציע מתווה של טרייד. בין היתר עלה שמו של עוז בילו כאופציה לחילופי שחקנים.

למרות הרצון של נתניה, כלל לא בטוח שבחיפה יהיו מוכנים לטרייד כזה ועשויים לבקש שחקנים אחרים או כסף עבור מלמד וחג'ג'. כבר לפני כחודש וחצי בנתניה גיששו עם הירוקים לגבי השניים, אך מאז לא הייתה התקדמות. כעת בקבוצה מהשרון מתכוונים להאיץ את המגעים ולנסות ליזום עסקה שתעביר את מלמד וחג'ג' או לכל הפחות אחד מהם, כאשר המיקוד הוא בעיקר בשחקן הכנף הצעיר והעדיפות היא לצרפו. בילו כאמור יוצע למכבי חיפה כאפשרות להוות חלק מהעסקה.

ישוב לקדנציה שנייה? גיא מלמד במדי מכבי נתניה/ברני ארדוב

מלמד בן ה-32 הגיע למכבי חיפה באמצע העונה הקודמת כמלך שערי ליגה, וזכה כחלוץ הירוקים בתואר האישי, אבל לא מצא את מקומו וכבש רק ארבע פעמים, אחרי 17 שערים במדי היריבה העירונית הפועל חיפה. דווקא אחרי עזיבת דין דוד לסין, מצא עצמו כחלוץ השלישי, לאחר שמכבי חיפה החתימה את ג'ורג'ה יובאנוביץ' וטריבנטה סטיוארט. הוא כבר שיחק במכבי נתניה כשנתיים (2018 עד 2020) ובמדיה היו לו 11 שערי ליגה ב-43 הופעות.

חג'ג' בן ה-23 חזר למכבי חיפה לפני כשנתיים אחרי שעשה פריצה כמושאל בהפועל עפולה. אצל מסאי דגו קיבל הזדמנויות בהרכב וכבש שלושה שערים, אבל לאחר מכן נפצע, אצל ברק בכר בקושי שיחק והעונה חל פיחות נוסף במעמדו של שחקן הכנף.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully