ביקורות חריפות במכבי חיפה על היכולת שהציגה הקבוצה במשחק אתמול (חמישי) מול ראקוב, משחק שקבע כי הירוקים לא ימשיכו במפעלים האירופיים. "אסור לנו להיראות ככה בליגה, אחרת אנחנו הולכים לעונה קשה מאוד", אמר שחקן בקבוצה. "אין ספק שזה לא נראה טוב. נהיה חייבים לשנות את היכולת ב-180 מעלות".
הביקורת הופנתה גם כלפי המאמן דייגו פלורס, בעיקר בשל החילופים במצב של פיגור שני שערים. במועדון הופתעו מאוד מהחלטתו להכניס שחקנים בעלי אוריינטציה הגנתית במקום לשלב שחקנים התקפיים כמו קסנדר סברינה, גיא מלמד ומתיאס נהואל. "אף אחד לא מבין את מהות החילופים", אמר גורם בקבוצה. "בזמן שלא היה לנו מה להפסיד, בזבזנו דקות יקרות עם שחקנים הגנתיים".
בחיפה מבינים כי יש צורך מיידי להתחזק במרכז המגרש בשחקנים יצירתיים שיודעים להניע כדור. הביקורת נוגעת גם לבניית הקבוצה, שחסרה שחקני אמצע דומיננטיים. בקבוצה יצרו קשר עם קשר זר אחד, ויש רצון לצרף גם את סדריק דון - אך הדבר יתאפשר רק אם תימצא קבוצה שתסכים לקלוט את פדראו בהשאלה, או אם פייר קורנו יקבל אזרחות ישראלית עד סיום חלון ההעברות.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
מי שצפוי לשלם את המחיר הוא קסנדר סברינה. לבאדיאקוס היוונית גילתה עניין בשחקן ואף שלחה הצעה רשמית, אך העסקה נפלה במהירות, לאחר שהירוקים הטילו וטו ולא הסכימו לממן חלק מהותי משכרו במסגרת העסקה.
גם החלוצים טרבנטה סטיוארט וג'ורג'ה יובאנוביץ' ספגו ביקורת, אך במועדון מאמינים כי השניים עוד יספקו מספרים ברגע שיסירו חלודה. במקביל, הביקורת הופנתה גם לשופט, במיוחד על הכרטיס האדום לליסאב עיסאת. הבלם היה מתוסכל מאוד ואמר למקורביו כי הוא בהלם מההחלטה להוציא לו צהוב שני, בזמן שהוא משוכנע שלא ביצע עבירה כלל.


