לאורך השנים עלו לא מעט סוגיות סביב ירדן שועה - רובן נבעו מחוסר בגרות וכותרות שליליות שזכה להן, לעיתים ביושר.
אולם מאז ההפסד 3:0 בריגה, הסיפור סביבו יצא מפרופורציות. נכון שהוא מעוניין להרוויח יותר כסף וממתין להצעה, אך במקביל - כל עוד הוא בארץ, טוב לו בבית"ר ירושלים. הוא לא מביים פציעות, לא עושה שביתה איטלקית ולא מעורב בדברים שיוחסו לו בשבוע האחרון.
השבוע היה מתוח. העובדה שבטיסות בית"ר הצטרפו אוהדים ללא שטח סטרילי, ושם הוציאו את העצבים על השחקנים - כולל במהלך הטיסה - רק הוסיפה אש לאירוע. זה לא רק שועה; מיגל סילבה עלה ליציע, שחקנים נוספים התעמתו מילולית עם אוהדים. זה היה שבוע לא פשוט לכולם, אך כשמדובר בשועה - זה מיד מקוטלג תחת התיאוריה שהוא "לא רוצה להיות כאן".
שועה ספג כאן בעבר ביקורות קשות, אך הפעם זה הזמן של בית"ר להנמיך להבות. יש הרבה שמועות ורכילויות סביב רצונו להישאר במועדון, ורובן אינן נכונות. לרצות יותר כסף בחו"ל או שדרוג בבית"ר, זו זכותו. אם זה לא יסתדר, הוא ימשיך כאן והכול יחזור למסלול - אלא אם מישהו יבחר אחרת.
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
גם השחקן עצמו כתב בסטורי שלו במהלך הלילה: "יש לי חלומות כמו לכל אחד במקצוע, אבל לרגע על תפקפקו במקצוענות שלי ובלב הצהוב שלי. אל תאמינו לפרסומים מנופחים, תזכרו שתמיד אני פה ונותן הכל, לפעמים הולך ולפעמים פחות. גאה בקבוצה שלנו, וכל רגע על המגרש ניתן יחד 100 אחוז".
אמנם בית"ר הודחה, אך השחקנים זכו לעידוד ממאות אוהדים שהגיעו. בודדים קיללו ופגעו בשחקנים, אך רוב הקהל פשוט התאכזב ורוצה לראות את הקבוצה משתדרגת ומתמודדת על התואר העונה. יהיו עוד "תאקלים" במהלך השנה, כמו בסיום המשחק אמש - השאלה היא כיצד המערכת תטפל בהם ותשמור על חוסנה.


