וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אליניב ברדה מתרגש: "תמיד קיבלתי חום ואהבה בטרנר"

14.8.2025 / 20:28

מאמן הפועל תל אביב לקראת חצי גמר גביע הטוטו מול האקסית הפועל באר שבע: "מקום שתמיד ארגיש בו טוב, אבל יש לנו מטרות"

תקציר גביע הטוטו: הפועל תל אביב - מ.ס. אשדוד 0:2/ספורט1

הפועל תל אביב המתחדשת תפגוש במוצאי שבת בטרנר את הפועל באר שבע במסגרת חצי גמר גביע הטוטו, משחק שמקבל מימד פיקנטי עם חזרתו של אליניב ברדה לטרנר, על אף העובדה כי הוא מורחק. לפני המשחק צפוי להיערך טקס עבור הסמל הבאר שבעי. ברדה כבר פגש את האקסית במסגרת חצי גמר גביע המדינה בטדי באפריל האחרון, אז נוצח 5:1.

ברדה אמר לקראת המפגש: "מרגש לחזור לטרנר, במיוחד עבורי. זה מגרש שקיבלתי בו חום ואהבה ותמיד ארגיש בו טוב. מצד שני, יש לנו מטרות ואנחנו רוצים לנצח ולהעפיל לגמר. זאת גם הכנה אחרונה לקראת הליגה, עד עכשיו ניצחנו שלושה מארבעה משחקים בגביע הטוטו ונרצה להמשיך עם זה. זה הכי חשוב".

משחק יוקרתי. שחר פיבן/אודי ציטיאט

שחקן ההגנה שחר פיבן הוסיף: "אנחנו מסתכלים על זה כעוד משחק הכנה, אבל כאחד יוקרתי וברמה גבוהה, מול קבוצה חזקה שאנחנו נותנים לה את כל הכבוד. פרט למשחק אחד, היינו טובים מאוד בגביע הטוטו ונרצה להמשיך את זה ולעלות לגמר".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully