בצל הציפייה לאישור הסופי מפיפ"א כי הסנקציה שלפיה הם לא יכולים לרשום שחקנים חדשים תוסר, בבני סכנין ממשיכים בבניית הקבוצה לקראת העונה הקרובה, וכעת במועדון מחפשים שוער.
כידוע, לסכנין יש בסגל את מוחמד אבו ניל ואת עבד יאסין, אך בצוות המקצועי רוצים לצרף שוער נוסף, כאשר על הפרק עומדת גם אופציה של שוער זר, כששמו של שוער המשנה של מכבי פתח תקווה, מאור ארליך, הוזכר גם הוא.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
רגיל (6) 209
17:00

שפילד וונסדיי

האל
בעוד ששחקני שפילד סובלים מרשימת פציעות ארוכה בהגנה ולא ניצחו ב-15 משחקיהם האחרונים, "הנמרים" מהאל נחשבים לפייבוריטים ברורים בזכות ההתקפה הפורייה שלהם
בסכנין מתמקדים במקביל גם בחיפוש אחר זר, כאשר בצוות בוחנים כמה מועמדים, והתקווה היא לצרף אחד כזה עוד לפני פתיחת הליגה בסוף השבוע הבא.
בכל הנוגע להסרת הסנקציה, יו"ר ההתאחדות, שינו זוארץ, מעורב אישית ומנסה לסייע למועדון בעניין. בשלב זה הקבוצה תארח את משחקיה בעכו, שכן המגרש בסכנין אינו מאושר, אך גורמים בצוות המקצועי הביעו תקווה שבניגוד לעונה שעברה, במועדון - ובעיקר בעירייה - יטפלו בנושא בשלב מוקדם, ולא כפי שהיה בעונה הקודמת, אז אושר המגרש בדוחא רק במהלך הפלייאוף התחתון.


