וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בני סכנין מחפשת שוער נוסף, מאור ארליך הוזכר כמועמד

14.8.2025 / 11:09

בצל הסנקציה של פיפ"א שמונעת רישום שחקנים חדשים, במועדון סימנו את שחקן מכבי פתח תקוה. נמשכים המאמצים להתחזק בזר נוסף עד פתיחת הליגה

תקציר גביע הטוטו: מכבי בני ריינה - בני סכנין 2:4/ספורט1

בצל הציפייה לאישור הסופי מפיפ"א כי הסנקציה שלפיה הם לא יכולים לרשום שחקנים חדשים תוסר, בבני סכנין ממשיכים בבניית הקבוצה לקראת העונה הקרובה, וכעת במועדון מחפשים שוער.

כידוע, לסכנין יש בסגל את מוחמד אבו ניל ואת עבד יאסין, אך בצוות המקצועי רוצים לצרף שוער נוסף, כאשר על הפרק עומדת גם אופציה של שוער זר, כששמו של שוער המשנה של מכבי פתח תקווה, מאור ארליך, הוזכר גם הוא.

מאור ארליך, שוער מכבי פתח תקוה/ברני ארדוב

בסכנין מתמקדים במקביל גם בחיפוש אחר זר, כאשר בצוות בוחנים כמה מועמדים, והתקווה היא לצרף אחד כזה עוד לפני פתיחת הליגה בסוף השבוע הבא.

בכל הנוגע להסרת הסנקציה, יו"ר ההתאחדות, שינו זוארץ, מעורב אישית ומנסה לסייע למועדון בעניין. בשלב זה הקבוצה תארח את משחקיה בעכו, שכן המגרש בסכנין אינו מאושר, אך גורמים בצוות המקצועי הביעו תקווה שבניגוד לעונה שעברה, במועדון - ובעיקר בעירייה - יטפלו בנושא בשלב מוקדם, ולא כפי שהיה בעונה הקודמת, אז אושר המגרש בדוחא רק במהלך הפלייאוף התחתון.

  • עוד באותו נושא:
  • בני סכנין

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully