מכבי חיפה הגישה היום (רביעי) תלונה למשקיף מטעם אופ"א נגד ראקוב, יריבתה במוקדמות הקונפרנס ליג, וזאת לאחר שדקה לסיום האימון המסכם של הירוקים נכנסו שחקני וצוות הקבוצה הפולנית לכר הדשא ללא אישור. 
בעקבות הכניסה של אנשי הקבוצה האורחת, שני שחקנים מהקבוצות היריבות החליפו דברים ביניהם אך גורמים בחיפה הבהירו שהדבר לא התפתח לעימות של ממש. המשקיף נזף בפולנים. 
בחיפה הבהירו שמלבד שחקנים גם צוות האימון, הצוות הרפואי ואף צלמים מטעם המועדון נכנסו אל כר הדשא דבר שהכעיס את שחקני חיפה ובייחוד את אנשי הצוות המקצועי של הירוקים.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
כזכור, מתח בין המועדונים נרשם אחרי המשחק הקודם, כאשר בפולין התלוננו על הבלגן שמכבי חיפה השאירה בחדר ההלבשה, ורבים מאוהדי הקבוצה קראו לחרם על ישראל בגלל המלחמה בעזה. 
אחרי הניצחון המפתיע 0:1 בפולין בשבוע שעבר, מכבי חיפה רוצה להשלים את העבודה מחר (חמישי, 21:00, ספורט3) כשהיא תארח את ראקוב למשחק הגומלין בדברצן שבהונגריה. הירוקים רוצים להגיע לשלב הפלייאוף של מוקדמות הקונפרנס ליג, שם אמורה להיות יריבה נוחה יותר - ארדה קרז'אלי מבולגריה או קאונו ז'לגיריס מליטא.



