קפטן בית"ר ירושלים, ירדן שועה - שהתאמן אתמול חלקית - ינסה לערוך הערב (רביעי) אימון מלא והביע בפני הצוות המקצועי רצון לפתוח במשחק הגומלין נגד ריגה במשחק ה"ביתי" ברומניה מחר (20:30, ספורט1). מעל 600 אוהדים רכשו כרטיסים והצפי הוא לתמיכה של קרוב ל-1,000 צהובים-שחורים מחר.
בצוות לא יסכנו את שועה ואם הוא לא יהיה כשיר ב-100 אחוז יעדיפו שיתחיל על הספסל. ההחלטה הסופית תתקבל לאחר האימון המסכם. דור מיכה וגריגורי מורוזוב הפצועים ייעדרו.
בנוגע לבלם הפורטוגלי תומאס ריביירו, הפערים הכספיים אינם מהווים מכשול ומה שמעכב את ההחתמה שלו הוא הרצון של השחקן להמתין לתשובה מקבוצות אחרות שהביעו בו עניין. לכן הוא משהה את תשובתו הסופית.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם