אור ישראלוב, עבר היום (שלישי) באופן רשמי בהשאלה מהפועל תל אביב לאשטוריל הפורטוגלית, וירוויח כ-170 אלף יורו בקבוצתו החדשה. לישראלוב ישנו סעיף שחרור ב-1.5 מיליון יורו אך האדומים התגמשו מעט על מנת לאפשר לשחקן את המעבר.
ישראלוב החליט לצאת לשנת השאלה ברגע שהבין שצפוי להגיע בלם זר נוסף, אך פסל כמה הצעות מהארץ. ההצעה מפורטוגל טרפה את הקלפים עבור הבלם הצעיר.
המעבר של ישראלוב התבצע בצל ההגעה של צ'יקו הברזילאי להפועל תל אביב. מצבת הבלמים של אליניב ברדה אמורה לכלול את פרנן מאיימבו, צ'יקו וזיו מורגן, כשגם שחר פיבן, טל ארצ'ל ויסן נסאר יכולים להיות מתופקדים במרכז ההגנה בעת הצורך.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית תאומנם מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את הטבלה בליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי ולדעתי אנחנו נראה כאן התמודדות שקולה עם סיכוי טוב לתיקו ב90 דקות
ישראלוב בן ה-20 גדל במחלקת הנוער של הפועל תל אביב וצבר 43 הופעות בקבוצה הבוגרת. הוא היה חלק בלתי נפרד מנבחרת הנוער שהגיעה לגמר יורו U19 ב-2022 ולא פספס אפילו דקה בקמפיין במונדיאליטו 2023, בו ישראל סיימה במקום השלישי.
אשטוריל פתחה את העונה עם 1:1 נגד אסטרלה אמדורה במחזור הראשון בפורטוגל. את העונה שעברה היא סיימה במקום השמיני.


