וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

האצטדיון אושר, בית"ר ירושלים תארח את הפועל חיפה בטדי

עודכן לאחרונה: 10.8.2025 / 13:00

תמו הנדודים: בית"ר תוכל לארח לראשונה העונה באצטדיונה הביתי את חצי גמר גביע הטוטו, משחק אליו תגיע אחרי הגומלין מול ריגה באירופה

כבר מחכים. אוהדי בית"ר/מאור אלקסלסי

בית"ר ירושלים תארח את הפועל חיפה במסגרת חצי גמר גביע הטוטו באיצטדיון טדי. כידוע, עד כה הירושלמיות לא יכלו לארח בטדי את משחקי גביע הטוטו, אבל כעת הנהלת האיצטדיון מאשרת את קיום המשחקים באצטדיון בעירוני בבירה - ובית"ר תקיים את המשחק הראשון שלה העונה באיצטדיון הביתי במסגרת חצי גמר גביע הטוטו.

ביתר תגיע למשחק לאחר הגומלין מול ריגה בתקווה שתרשום סנסציה ותעפיל שלב למרות הפסד 3:0 במשחק הראשון בין הקבוצות. בכל מקרה הירושלמים רוצים מאוד להעפיל לגמר המפעל ולרשום לעצמם אפשרות לזכות בתואר ראשון העונה. רק אתמול אירחה היריבה העירונית הפועל ירושלים את משחקה נגד מכבי נתנה באיצטדיון באשדוד אך כעת כאמור הובהר לשתי הקבוצות מעיר הבירה כי הן יכולות לחזור ולארח במגרש בירושלים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully