וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפועל חיפה מנצחת אבל בקבוצה מבהירים: זה לא יספיק, צריך חיזוק

עודכן לאחרונה: 7.8.2025 / 11:45

ההעפלה לחצי גמר גביע הטוטו עשויה לעזור לקבוצה להתחזק, על אף המסרים מיואב כץ. אברמוב מקשה על המעבר של לי און מזרחי, בחיפה מחכים למכבי ת"א

תקציר: עירוני טבריה - הפועל חיפה 1:0/ספורט1

שביעות רצון בהפועל חיפה אחרי ההעפלה לחצי גמר גביע הטוטו, אך למרות ההישג, בקבוצה חוששים מאוד ממצב הסגל הקיים ומשוכנעים שלמרות ההצלחה בגביע הטוטו מצבה של הקבוצה מדאיג מאוד. "אין לנו מגן שמאלי ובלם, גם בהתקפה יש לנו חלוץ אחד בלבד, בכל אימון יש לא מעט שחקני נוער, מי שמסתנוור מהנצחונות בגביע הטוטו עושה טעות קשה", אמר גורם בחיפה.

בקבוצה מקווים שהכסף שייכנס מגביע הטוטו יאפשר לרכוש עוד שחקנים - על רקע הדאגה מההתעקשות של יואב כץ שלא לחזק יותר את הקבוצה. כץ בעצמו ממשיך להרעיף מחמאות על המאמן גל אראל ועל היכולת שלו למרות הסגל להעמיד קבוצה שנראית טוב בגביע הטוטו, אלא שבקבוצה כאמור מודאגים מקריסה במשחקי הליגה עצמם.

מחמאות מהבעלים. בץ/מאור אלקסלסי
שחקני הפועל חיפה חוגגים/דני מרון

בחיפה היו מאוד רוצים לראות את לי און מזרחי מגיע וכן לצרף עוד בלם זר לכל הפחות, אלא שנכון לעכשיו הבעלים של בית"ר ירושלים ברק אברמוב עוד לא השתכנע ומקשה על המעבר וזאת למרות שמול השחקן הפרטים סוכמו כמעט לחלוטין.

בנוסף, בקבוצה מצפים שמכבי תל אביב תעביר לשורותיה שחקן נוסף בהשאלה כפי שסוכם בעסקת נועם בן הרוש. בחיפה מעוניינים מאוד באיתי בן חמו או אורי עזו אך בשלב זה בן חמו בסגל הצהובים בעוד עזו מנסה למצות אופציות אחרות. כמו כן גם שמו של סייד אבו פרחי על הפרק כאופציה נוספת.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully