בית"ר ירושלים קיבלה הודעה רשמית מהוועדה למעמד השחקן, לפיה עליה לשלם 350 אלף שקלים למכבי חיפה בגין דמי ההשבחה על הקשר זיו בן שימול.
כזכור, בית"ר החתימה את בן שימול לאחר שזה לא החזיק בחוזה במכבי חיפה, אך הירוקים סירבו לשחררו ולא אפשרו את השלמת ההעברה עד להסדרת סוגיית דמי ההשבחה.
המחלוקת בין הצדדים הובילה לפנייה אל הוועדה למעמד השחקן: בית"ר הציעה לשלם 100 אלף שקלים, בעוד חיפה דרשה סכום של 4.2 מיליון שקלים.
ההחלטה התקבלה כעת, והסכום שנקבע - 350 אלף שקלים - נחשב להישג מבחינת בית"ר, בעיקר לנוכח העובדה כי בשלב מוקדם יותר של המשא ומתן דובר על עסקה שעתידה להיסגר סביב מיליון שקלים.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(3+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
יתרון (4) 322
20:55

הפועל ירושלים

אליצור נתניה
(15+)
הפועל ירושלים מגיעה אחרי שני הפסדים לא נעימים להרצליה ובאר שבע בחוץ. נתניה לא מספיק טובה, פשוט כך. אין לירושלים את הפריבילגיה לזלזל במשחק הזה במצבה הנוכחי, והיא תביס את האורחת החלשה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
בהתאם לפסיקה, בית"ר תידרש להעביר את הסכום, ומכבי חיפה מצידה תחויב לאפשר את השלמת מעברו הסופי של בן שימול לקבוצה מהבירה.


