שמחה גדולה בבית"ר ירושלים למחרת ההעפלה לסיבוב השני של מוקדמות הקונפרנס ליג לאחר הניצחון 2:5 על סוטייסקה. הירושלמים חזרו מפיגור 2:0 לניצחון מרשים עם חמישייה, אחרי שברק יצחקי נזף וגער בשחקנים במחצית. המאמן העיר בעיקר על חוסר הניידות של השחקנים במגרש, והצליח להעיר אותם בדרך למהפך.
בבית"ר החמיאו לירדן שועה, ששוב רשם משחק מצויין עם שער ושלושה בישולים. "ירדן כוכב כדורגל. גם כשאנחנו בצרות, אנחנו יודעים שהוא ובכלל כל ההתקפה שלנו, יכולה להוציא אותנו מזה. לא משנה מה המצב", אמר אחד השחקנים.
גם עומר אצילי שסיים עם שער ובישול, זכה למחמאות ובקבוצה נשמו לרווחה לאחר שהתברר שהוא לא סובל מנזק רציני אחרי שנפגע בראשו. אצילי עבר צילום CT בלילה ששלל נזק משמעותי, והוא למעשה סובל מזעזוע מוח קל. בבית"ר מקווים ומעריכים שאצילי יהיה כשיר למשחק מול ריגה בשבוע הבא.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
אחרי הניצחון אמש, בבית"ר מפנטזים על העפלה לפלייאוף ומעזים לדמיין אפילו הופעה ראשונה בשלב בתים אירופי. יחד עם זאת, מבינים בקבוצה שיש גם הרבה מקום לשיפור, בעיקר בחלק ההגנתי. "לא בכל משחק נוכל להפוך אחרי פיגור כפול", הודו במועדון, והוסיפו: "אין ספק שאנחנו צריכים להיות פחות רכים במשחק ההגנה".
בית"ר רוצה להתחזק בעוד שחקן בקישור ותנסה להחתים אחד כזה כבר בקרוב, כדי שיוכל להתחיל להתאקלם בקבוצה.
לצד חגיגת הניצחון, בית"ר צפויה לספוג קנס כספי גבוה וכן עונש של היעדר קהל חוץ במשחק הקבוצה, לאור ההתנהגות של האוהדים אמש. נגד בית"ר עמד עונש על תנאי, וכעת לאחר זריקת האבוקות אל המגרש, העונש צפוי להיות מופעל. בביתר ציינו שהדחיפה האדירה של הקהל תרמה רבות לשחקנים, ומשוכנעים שגם בסיבוב הבא אלפי אוהדים ידחפו את הקבוצה במשחק "הביתי" שלה.


