מכבי חיפה התקשתה במשחק הראשון מול טורפדו ז'ודינו הבלארוסית ונפרדה מולה ב-1:1, אבל הערב (חמישי) רשמה את ניצחונה הראשון בעידן דייגו פלורס, כאשר במשחק הבית בהונגריה ניצחה 0:3 והעפילה בקלות לסיבוב המוקדמות השלישי בקונפרנס ליג - כנראה בהופעתו האחרונה של דיא סבע.
עם זאת, בקבוצה מודאגים עקב מספר פגיעות שספגו שחקני הקבוצה. החשש העיקרי הוא מקרע בשריר הארבע ראשי של קנג'י גורה, שיעבור צילום ורק בסיום הבדיקות הרפואיות תתברר סופית חומרת הפגיעה.
בנוסף, דולב חזיזה שנפגע והוחלף הרגיש כאב במשפעה, אך במכבי חיפה מקווים שלא מדובר בפציעה חמורה שתגרום להשבתתו.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(5+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
רגיל (6) 232
21:45

איסלנד

אוקראינה
איסלנד, המדורגת במקום השני עם שלוש נקודות מתוך שש אפשריות, תארח את אוקראינה, שנמצאת במקום השלישי עם נקודה אחת בלבד. עד כה איסלנד מציגה יכולת טובה יותר מיריבתה, ולכן ההערכה היא שהיא תנצח במשחק הביתי ותמשיך במאבק על הכרטיס למונדיאל.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
המאמן דייגו פלורס אמר בסיום: "שמח מאוד על המשחק שהחבר'ה עשו, וגם עבור כל האוהדים שהגיעו. הרגשנו אותם מהדקה הראשונה וזה חשוב מאוד עבורנו. הניצחון הזה הוא בשבילם. המשחק הקודם היה טוב, טורפדו היתה יותר קשוחה במשחק הראשון. אנחנו רק בקדם-העונה וידענו שאם נוציא תוצאה טובה במשחק הראשון, במשחק השני יהיה לנו יתרון. בשבוע הבא תהיה לנו יריבה חזקה יותר, אבל נגיע אחרי עוד אימונים. נעשה את הטוב ביותר וננסה לנצח".
איתן אזולאי הוסיף: "אני שמח שניצחנו היום והשגנו את הכרטיס לשלב הבא. אני מאוד מבסוט על הקבוצה, נלחמנו והיינו משפחה אחת על המגרש. אני חייב להגיד גם מילה טובה על הקהל. ראינו קבוצה אחרת, הרבה יותר חזקה. ננוח, נתרכז ונעשה הכל כדי לעבור גם את ראקוב".