הפועל חיפה תגביר את המאמצים לצרף את לי און מזרחי, וזאת על רקע ההקפאה במגעים בין בית"ר ירושלים למ.ס. אשדוד בנוגע לעסקת טרייד כפולה שהייתה אמורה לכלול את המגן השמאלי. כידוע, בחיפה סימנו את מזרחי כמועמד מוביל לחזק את ההגנה, כמו גם את המגן הימני אבישי כהן ממכבי תל אביב.
מזרחי מבוקש בקבוצה בעיקר בשל הפציעה הלא פשוטה של נפתי בלאי, כאשר כהן מבוקש בין היתר בשל הרצון לאפשר לגל אראל אפשרות להסיט, במידת הצורך, את תמיר ארבל או דור מלול לעמדת הבלם.
במקביל, בקבוצה ממשיכים במגעים עם בלמה של מץ, אבובקאר לו. הבלם הסנגלי כבר קיבל לידיו טיוטת חוזה מהפועל חיפה, ובמועדון מקווים שיחתום על הטיוטה ולמעשה ישלים את העסקה. הבלם הסנגלי צפוי להגיע על חשבונו של קווין ריאסקוס, שעזב את הקבוצה רק לפני כמה ימים לאחר שחתם רק הקיץ בקבוצה.
בנוסף, בהפועל חיפה מקווים להתחזק גם בקישור ובחלק ההתקפי. מי שצפוי להתחיל ולקבל קרדיט רחב יותר הוא יונתן פרבר, שמרשים ונחשב לאחת התגליות בעונה שעברה.