וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תג המחיר של בית"ר לקאני, והמועמד המועדף מאשדוד

28.7.2025 / 7:00

בבית"ר הבהירו כי ידרשו 2.5 מיליון יורו תמורת שחקן הכנף שכרגע לא מחזיק באף הצעה אטרקטיבית מישראל, ומתחיל לבדוק אופציות בחו"ל. המסר מהצוות המקצועי: תתאים את עצמך, ותחזור לקבל דקות. אברג'יל מועדף על הרוש במקרה של טרייד עם אשדוד

תקציר מוקדמות הקונפרנס ליג: סוטייסקה - בית"ר ירושלים 2:1/ספורט1

בבית"ר ירושלים הבהירו אתמול (ראשון) כי בשלב זה אין הצעה אטרקטיבית על סילבה קאני, אך במקביל נציגיו בודקים לו אופציות בחו"ל. בארץ אין כרגע שום הצעה אטרקטיבית על הפרק, ובמועדון קבעו תג מחיר של 2.5 מיליון יורו עבורו.

בבית"ר לא ממהרים למכור את השחקן, אך גם מבינים את התסכול שלו, כאשר עומר אצילי וירדן שועה נחשבים לבאנקר בכנפיים, וגם כמחליף טימו מוזי יעלה לפניו בזכות העבודה והמאמץ הרב שהוא משקיע במגרש.

בבית"ר מצפים מקאני להתאים עצמו לסיטואציה, לעבוד קשה ולהרוויח את הדקות שלו בכל תפקיד בחלק הקדמי. בצוות המקצועי משוכנעים שעם הגישה הנכונה, זה מה שיקרה.

סילבה קאני, בית"ר ירושלים. מאור אלקסלסי
בבית"ר לא ימהרו למכור אותו. סילבה קאני/מאור אלקסלסי

בנוגע לטרייד אפשרי עם מ.ס אשדוד, רביד אברג'יל מועדף על ידי הצוות המקצועי על פני שלו הרוש, אך ברק אברמוב מנסה לסגור מול ג'קי בן זקן את הטרייד, שמותנה גם בסיכום התנאים של לי און מזרחי בקבוצה מהדרום.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully