בעונה שלאחר פרישתו ממשחק פעיל, 2006/7, מונה איל ברקוביץ' למנהל המקצועי של מכבי נתניה תחת הבעלים דניאל יאמר, והרומן בין השניים הסתיים תוך זמן קצר, עוד לפני שהעונה החלה. שוער העבר לירן שטראובר ששיחק בין השנים 2006-2009 בשורות הקבוצה מעיר היהלומים, התארח בפודקאסט "הענק הירוק" מבית הפודיום בהגשת יניב קטן וסיפר מה בדיוק התרחש בין שני האנשים הלא כל כך שיגרתיים שהוביל לפיצוץ ולסיום דרכו של ברקוביץ' בנתניה.
"שיחקתי במכבי נתניה בשלוש שנים שהקהל בעצם חזר חזרה. אצטדיון הקופסה היה מפוצץ כל משחק", אמר. איל היה אז מנהל מקצועי וישב איתו ביחד בשולחן, אפשר להגיע שהוא היה ארבע דקות מנהל מקצועי".
שוער העבר הוסיף וסיפר: "אנחנו מגיעים למחנה אימון בפרנקפורט בגרמניה, ירדנו לאסיפה שייל קבע וחיכינו למטה. דניאל התעכב, לא יודע למה, ואיל זרק לו 'למה אתה מאחר?' ואומר את זה לבעלים, כן? יאמר ענה לו 'תסתובב וסע לשדה התעופה עכשיו'. איל הסתובב והלך ופה זה התפוצץ".
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון
יתרון (5) 236
22:00

מכבי תל אביב
(1+)

ליון
ליון כבר חזרה מהפגרה בעוד מכבי תל אביב לא שיחקה כבר שלושה שבועות, ויצאה לפגרה במומנטום רע מאוד. למרות שליון לא בשיאה כרגע, היא עדיין פייבוריטית ברורה מול מכבי תל אביב שיש לה הרבה בעיות בחלק ההגנתי. ליון תנצל זאת לטובתה ותנצח כאן ביותר מגול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
שטראובר הוסיף גם את ההשערה שלו למה השידוך לא היה יכול להצליח לאורך זמן: "דניאל עצמו הוא טיפוס שאין לו מסננת, הוא אומר לך הכל לטוב ולרע, הוא ואיל מאוד דומים. הוא אוהב אותך, אז הוא אוהב עד הסוף, הוא שונא אותך - אז זה גם עד הסוף".
