בפודקאסט "קיקטוק" מבית "אול אין", שחקן העבר, גילי ורמוט, נזכר בתקופה שלו במכבי חיפה וכך סיפר:
"היינו במכבי חיפה עם גיא לוזון, היינו במחנה אימונים ושיחקנו נגד קבוצה צ'כית בשם סיגמה אולומוץ. זה היה המשחק האחרון במחנה. המשחק היה אמור להיות אחר הצהריים, אנחנו באים בבוקר ורואים אותם באמצע אימון, לא הבנו מה הם עושים שם. התחיל דין ודברים בנוגע לשעת המשחק והם אמרו 'הכל טוב, נשחק אחרי צהריים'.
"חזרנו למלון, היינו בסבבה כי אחרי אימון הם יבואו עייפים. במשחק הם נתנו לנו 0:5, אבל מה זה 5, ברצלונה לא היו עושים נגדנו משחק כזה. סוג של משחק שאם אני גיא לוזון אני מביא משם את כל הזרים.
"הכתובת הייתה על הקיר וכולם הבינו שזה לא נראה טוב. אפשר לעצום עיניים, גיא לוזון אמר לנו שהיינו עייפים מהמחנה למרות שהם היו אחרי אימון בוקר קשה, עוצמים עיניים ואז באים לליגה וזה נראה בהתאם, אחרי סיבוב גיא פוטר".
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב.
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצופים ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה הקבוצות הגדולות.
אגב, שניים מהכובשים של אולומוץ באותו משחק, הבלם וצ'לאב ימלקה והחלוץ תומאש חורי, הם שחקני נבחרת צ'כיה בהווה.


