בבית"ר ירושלים התייחסו לניצחון 1:2 אמש (חמישי) על סוטייסקה כמו לניצחון על קבוצה גדולה. העובדה שעל הנייר הקבוצה הייתה פייבוריטית, ההיסטוריה השלילית של המועדון באירופה, הלחץ, הציפיות הגדולות מהעונה שבפתח - הכל התנקז למשחק אתמול בניקשיץ', שהסתיים בצורה מתוקה במיוחד, אחרי מהפך משערים של ירדן שועה ועומר אצילי.
בבית"ר סיפרו בסיום על קריאות "Fuck Israel" ו-Free Palestine", קריאות עליהן דיווחו ראשי הקבוצה, והופיעו בדוח המשקיף של אופ"א. הנהלת הקבוצה המונטנגרית אף התנצלה על כך.
"אני מתרגש ממה שקורה כאן", אמר אלמוג כהן לאנשי המועדון בשמחה עם הקהל בסיום. ברק יצחקי שחרר לחץ, אך כולם מיהרו גם לצנן את ההתלהבות ולציין שבסיבוב הקודם, המונטנגרים נוצחו באותה התוצאה בבית נגד דינמו ברסט, ובגומלין הפכו.
לאלמוג כהן וברק יצחקי יש עוד הרבה עבודה עם הקבוצה. בריאן קרבאלי לא נראה עד עכשיו כמו השחקן שישדרג את ההגנה, ולכן קריטי לפגוע בבחירה של הזר הבא. את הבעיות הטכניות ואי היציאה עם הכדור של קרבאלי אי אפשר לשנות כרגע, אבל שחקן עם נתונים כמו שלו, עם קצת ריכוז ומיקום חכם היה מונע את שער השוויון. מצד שני, גם אורי דהן לא נראה טוב.
קשה עדיין לעמוד על עוצמתו של איילסון טבארש, אבל אחרי הצהוב שספג, הוא נזהר מאוד ברמה הפיזית וזה השפיע על מרכז השדה. ג'ונבוסקו קאלו היה מעורב כמעט בכל המצבים בחצי הראשון ובשני נחלש, אך נראה שעם חיבור טוב יותר לקבוצה, יהיה לו מה לתרום.
אך עם כל הכבוד לזרים, זאת הקבוצה של עומר אצילי וירדן שועה. מספר 7 כובש מכניסה ללא כדור לרחבה, אצל מספר 77 זאת כבר שגרה. במוצ"ש בחיפה, אמש במונטנגרו, הקילר שמכריע משחקים הוא הסיכוי הגדול של בית"ר לעשות קמפיין יפה במסגרת האירופית.
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
בשבוע הבא בגומלין ברומניה, תזכה בית"ר לאווירה ביתית עם תמיכה של קרוב ל-2,000 אוהדים שצפויים להגיע למגרש.


