שחקן הפועל תל אביב לשעבר, גילי ורמוט, החמיא ב"קיק-טוק" מבית "אול-אין" לסתיו טוריאל, שכבש את שער הניצחון של האדומים 1:2 על הפועל פתח תקוה בגביע הטוטו, וטען שהוא צריך להיות השחקן שיוביל את הקבוצה של אליניב ברדה גם העונה בליגת העל.
ורמוט אמר: "מבחינתי השחקן של הפועל שצריך להיות זה טוריאל, שלא פתח בכלל נגד פתח תקוה בגביע הטוטו בגלל רגישות במפשעה. בהתחלה התעצבנתי כי חשבתי שזה מקצועי, והדליקו אותי. זה הוא ועוד עשרה, אל תפריעו לילד הזה להיות כוכב כדורגל. גול גדול הוא עשה, גול של כוכב. אומרים: 'כן להוביל את הפועל, ליגה לאומית', זה שחקן שבליגה שלנו הוא מהטובים ביותר. אני מקווה שייתנו לו לשחק ולא ישגעו אותו. 90 דקות כל משחק. הוא אמור להיות גם העונה האקס פקטור".
רועי זריהן צינן מעט את ההתלהבות כשטען: "יש להיות כוכב בליגה הלאומית ויש להיות כוכב בליגת העל, ובליגת העל הרמה היא אחרת".
ורמוט השיב: "אז גם בחצי העונה שהוא הגיע להפועל תל אביב והם ירדו ללאומית, הוא היה השחקן הכי טוב שלהם".