סאגת מעברו של זיו בן שימול צפויה להסתיים בשבוע הבא, כאשר הוועדה למעמד השחקן צפויה לפסוק על הסכום אותו תצטרך בית"ר ירושלים לשלם למכבי חיפה, ואז גם תחייב את הירוקים להעבירו רשמית לקבוצה מהבירה.
כזכור, בן שימול לא שיחק במשחק האירופאיות נגד מכבי חיפה בשבת האחרונה, וגם לא נרשם בסגל הקבוצה לצמד המשחקים מול סטוייסקה המונטנגרית (חמישי, 21:30, ספורט3), כיוון שחיפה עיכבה את ההעברה עד להחלטת הוועדה למעמד השחקן.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
בית"ר עורכת הערב את האימון המסכם בניקשיץ' לקראת המשחק מחר נגד המונטנגרים. מעבר לבן שימול ייעדרו אריאל מנדי שהצטרף לפני מספר ימים וגיל כהן הפצוע.


