בהפועל תל אביב מרוצים מהניצחון 1:2 אמש (שלישי) על הפועל פתח תקוה בפתיחת משחקי גביע הטוטו. "חזרנו מפיגור לניצחון, שחקנים מתחברים ומקבלים ביטחון, נכנסים לכושר. יש רק מה להרוויח ממשחק כזה", סיכמו במועדון.
בצד המקצועי, דניאל דאפה נראה טוב והאדומים יכולים להיות אופטימיים בנוגע לתפוקה שלו כבר העונה, כמו גם רועי אלקוקין הצעיר ששיחק עם הרבה ביטחון. במועדון אמרו על אלקוקין כי "ברדה מאוד מאמין בו וביכולת שלו להתפתח". סתיו טוריאל מככב, וזה כבר עניין שבשגרה. הפציעות קצת מעכבות אותו, אך כל עוד הוא כשיר, טוריאל אחד מהשחקנים האיכותיים בליגה.
אליניב ברדה דיבר בסיום על עוד חמישה זרים שיגיעו. לדבר על כך ב-23 ביולי אחרי מחנה אימונים, זה משמעותי. האדומים מבחינתם עובדים נכון, אך חודש לפתיחת הליגה חסרים שחקני הרכב משמעותיים. זה משהו שהקבוצה עשויה לשלם עליו מחיר.
מנגד, אפילו אם שלושה מתוך החמישה שיגיעו יעשו את ההבדל, גם אם דברים ייקחו זמן, בחשיבה לטווח ארוך הקבוצה תהיה איכותית יותר. זה המבחן של הצוות המקצועי בחודש וחצי שנותרו עד לסיום חלון ההעברות.