וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בשיתוף עם חברי קיבוץ רעים: הפועל ת"א השיקה מדים חדשים

21.7.2025 / 20:34

העולה החדשה לליגת העל הציגה את התלבושת לעונת 2025/26: "המדים לא מסמלים רק עונה חדשה, אלא גם את החזרה הביתה, למקום הטבעי"

תיקתקנו, 21.7/ספורט1

הפועל תל אביב תפתח באופן רשמי מחר (שלישי, 20:00, ספורט4) את העונה שלה עם חזרתה לליגת העל, כשתתארח אצל הפועל פתח תקוה במחזור הפתיחה בשלב הבתים של גביע הטוטו. לקראת המשחק, הקבוצה השיקה הערב את מדי הקבוצה החדשים לעונת 2025/26, בשיתוף עם חברי קיבוץ רעים.

"השנה, בחרנו להשיק את מדי המשחק של עונת 2025/26 ביחד עם חברי קיבוץ רעים, אשר שבו לאחרונה לביתם אחרי כמעט שנתיים, מאז אותו יום ארור ב־7.10.23. הבחירה לשוב, לשקם את הקיבוץ ולהמשיך בו את חייהם - מעוררת השראה", נכתב בהודעת ההשקה. "המדים לא מסמלים רק עונה חדשה - אלא גם את החזרה הביתה, למקומנו הטבעי. עם ההגעה לקיבוץ, פגשנו מספר מחבריו, אשר לקחו חלק בהשקת המדים: אימרי בונים, אב ל-3 שאף שירת במילואים בכיתת הכוננות של הקיבוץ בשנתיים האחרונות. אנייס גבאי, גננת בגנון הקיבוץ, אשר עמלה בימים אלו על פתיחתו המחודשת. גאווין דשוורד, לולן הקיבוץ, אשר מטפל ב-15 אלף עופות. שבתאי גבאי היקר, אוהד מושבע של הקבוצה אשר שכל את בנו, יובל ז"ל, עם פרוץ המלחמה. תושבי קיבוץ רעים וכל תושבי העוטף - המדים האלו הם בהוקרה והצדעה לכולכם. הלב שוב במקום. ושתזיע החולצה האדומה. יאללה הפועל".

אוהדי הפועל תל אביב עם המדים החדשים. הפועל תל אביב, אתר רשמי
בשיתוף עם חברי קיבוץ רעים/אתר רשמי, הפועל תל אביב

במחנה האימונים, הפועל ניצחה שלושה משחקים ברציפות, ולבסוף נעצרה בתיקו בודד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully