הפועל תל אביב תערוך מחר (שלישי, 20:00) משחק רשמי ראשון בעונת 2025/26 כשתתארח אצל הפועל פתח תקוה בגביע הטוטו, אבל בקבוצה חתומים רק שני זרים: פרנן מאיימבו ולוקאס פלקאו. למרות שהקבוצה רכשה את דניאל דאפה ממכבי נתניה תמורת שני מיליון יורו, האוהדים משדרים לחץ בנוגע לחיזוק הקבוצה ובמועדון הבהירו הבוקר: "נצרף עוד חמישה זרים בחלון הזה, אין שום בעיה כלכלית או אחרת".
במועדון חזרו והסבירו שהמטרה היא לחפש זרים שיהוו בסיס לסגל הזה לשנים הבאות, ואמרו שהם משוכנעים שהסבלנות תשתלם, גם אם שחקנים יגיע אחרי מחזור או שניים של הליגה. הצוות המקצועי בוחן שחקנים לכל העמדות הנדרשות ומצמצם את המועמדים.
מצד שני, בקבוצה יודעים שזרים שיגיעו מאוחר, לא עשו הכנה עם הקבוצה ויהיו צריכים זמן התאקלמות, כך שיהיה לזה מחיר, לפחות בתחילת העונה. עם זאת, חוזרים ומדגישים שהחשיבה היא לטווח הארוך.
חשוב לציין כי כל סוכן שמנהל מגעים עם האדומים שומע שמבחינת הבעלים אדמונד ספרא הוא לא נותן אור ירוק לכל שחקן ומנסה להבין מה החשיבה מאחורי צירוף אותו שחקן והאם הוא שווה את ההשקעה. ספרא מאמין מאוד ברכישת צעירים והשתלבותם בדרך הנכונה.
יתרון (2) 47
17:45

מכבי רמת גן

מכבי רעננה
(3+)
רמת גן אחרי ניצחון לא מרשים על נס ציונה ויכולת בינונית מאוד מתחילת העונה. רעננה נראתה טוב מאוד נגד גליל והרצליה והליין הקטן איתה. שווה ללכת עם העולה החדשה
רגיל (2) 96
19:00

מכבי הרצליה

הפועל ראשון לציון
הרצליה קבוצת בית מצוינת, למעשה הטובה ביותר בלאומית עד כה. אבל הפועל ראשל"צ זה אתגר לא פשוט ובמשחק שצפוי להיות שקול ומאוזן, קשה לראות הכרעה. תיקו
רגיל (2) 289
21:45

גנואה

לאציו
לאציו אחרי שני הפסדים, ביניהם אחד לרומא בדרבי. זו לא פתיחת העונה לה קיוותה לאציו, אבל נגד גנואה היא מסורתית מסתדרת. לאציו תתאושש ותנצח כאן
בנוגע למור בוסקילה, במועדון מקווים להגיע להבנות מול בורר ההתאחדות על מנת שייתן לשחקן הכנף אישור להתאמן ולשחק כאשר הקבוצה תתחייב לכל סכום שייקבע או שבמקביל תגיע לסיכום עם הפועל רמת גן על דמי ההעברה. בצוות המקצועי מרוצים מאוד מבוסקילה וההשתלבות שלו ובמועדון משוכנעים שהוא יהיה שחקן הקבוצה בשנים הקרובות.