בבית"ר ירושלים הייתה אתמול שביעות רצון מהחתמת דור חוגי ובצוות המקצועי משוכנעים כי על אף שזה לא שם "סקסי" כפי שהקהל היה רוצה לראות, מדובר בשחקן שהרבה יותר מתאים לשיטה מאשר גיא מלמד או ערן זהבי, ואמרו: "אנחנו בונים קבוצה אחרת מהשנה שעברה והוא הרבה יותר מתאים לשיטה, יש כאן יותר שחקנים שעובדים על המגרש, יותר ניידים, יותר פיזיים, זאת ההסקת מסקנות כדי לעשות קבוצה טובה יותר".
הקבוצה תמריא מחר (שלישי) למונטנגרו לקראת המשחק הראשון בסיבוב השני במוקדמות הקונפרנס ליג נגד סוטייסקה בחמישי. מי שלא יעמדו לרשותו של ברק יצחקי הם אריאל מנדי שרק נחת, גיל כהן הפצוע וזיו בן שימול שעדיין לא בוצעה העברתו ממכבי חיפה, כאשר בבית"ר מקווים כי בימים הקרובים הנושא יוסדר מול הירוקים.
יתרון (7) 180
17:15

ברצלונה

אתלטיק בילבאו
(1+)
אחרי הרבה מאוד זמן חוזרת ברצלונה למגרשה הביתי, אצטדיון הקאמפ נואו. אמנם עדיין לא בתפוסה מלאה, אבל ברצלונה לא תיתן לאירוע הזה להסתיים בלי חגיגה שלה על הדשא
רגיל (7) 219
19:00

פיורנטינה

יובנטוס
פיורנטינה שממוקמת במקום האחרון בליגה ועדיין מחפשת את הניצחון הראשון שלה העונה תארח את יובנטוס שמדורגת במקום השישי. יובנטוס צפויה לנצל את פערי האיכויות כדי לנצח ולצמצם את הפער מהפסגה
מעל/מתחת נקודות (169) (7) 289
21:00

אליצור נתניה
(169+)

הפועל תל אביב
יש הרבה מאוד בעיות בסגל של נתניה אבל העיקרית שבהן היא ההגנה. ההתקפה שלה יודעת לייצר נקודות, אבל את הפועל תל אביב היא לא תצליח לעצור. סקור גבוה עם לפחות 170 נק'
בצד המקצועי ברק יצחקי צפוי לעלות אם אותם 11 שפתחו נגד מכבי חיפה, כשעל אף היריבה החלשה במועדון לוקחים אותה בשיא הרצינות, גם בגלל המגרש המקומי הלא פשוט, אך כולם מבינים כי הקבוצה חייבת לעבור יריבה ברמה הזאת. כ-280 כרטיסים התקבלו עבור אוהדי בית"ר, כאשר במשחק הגומלין ה"ביתי" ברומניה צפויים ללוות את הקבוצה לפחות 2,000 אוהדים.


